Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

«Αθλητική Κυριακή» vs «Αθλητικής Κυριακής»: Μητρογκόλ, Ταμπάκος και στιγμιότυπα!

Στην πρώτη βραδιά κόντρας της «Αθλητικής Κυριακής» της ΕΔΤ με αυτή της ΕΡΤ υπήρξε μία σημαντική διαφορά.

Η διαφορά είχε να κάνει με την φιλοσοφία των δύο εκπομπών. Η «Αθλητική Κυριακή» της ΕΔΤ που είχε καλεσμένο το Νίκο Αναστόπουλο ξεκίνησε με αναφορά στον Ολυμπιακό, αλλά και τις αναφορές του μεγάλου παλιού επιθετικού στους «ερυθρόλευκους» και τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Η εκπομπή ξεκίνησε ακριβώς στις 22.00.

Η «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ είχε καλεσμένο τον Δημοσθενη Ταμπάκο, ξεκίνησε στις 22.08 και σημείο αναφοράς την ανασκόπηση, τον απολογισμό στην καριέρα του. Ασφαλώς δεν ήταν το πιο εμπορικό θέμα, για βράδυ Κυριακής, αλλά ούτως ή άλλως η ΕΡΤ δεν προβάλλει διαφημίσεις και δεν δίνει βάρος στον συγκεκριμένο τομέα.

Κοντολογίς, οι δύο εκπομπές είχαν προφανέστατη διαφορά φιλοσοφίας, άλλα ζητούμενα. Η «Αθλητική Κυριακή» της ΕΔΤ έπαιξε πολλή Σούπερ Λίγκα. Η «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ έπαιξε στον χώρο των «υπόλοιπων» σπορ. Η εκπομπή της ΕΡΤ δεν μπορούσε, πάντως, να κάνει και κάτι πολύ περισσότερο, καθώς δεν υπήρχε η άδεια απ' τη Nova να προβάλλει ολοκληρωμένα στιγμιότυπα των αγώνων.

Έπαιξε μόνο ένα τρίλεπτο (σε σπικάζ Νίκου Παγιωτέλη) με όλα τα γκολ της αγωνιστικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x