Μουσική

Αυτοί θα συμμετάσχουν στη μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», «Ζη το ελληνικό τραγούδι» με τον Διονύση Σαββόπουλο.

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στο ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ, θα έχουμε την ευκαιρία ν' απολαύσουμε τον σημαντικό δημιουργό μαζί με πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες

Μαζί του:: η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ, ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ο ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ, η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ, ο ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ, ο ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ,
η ΜΕΛΙΝΑ ΤΑΝΑΓΡΗ, η ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ.

Μαζί τους, η ΒΙΟΛΕΤΑ ΊΚΑΡΗ, η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ, ο ΓΙΩΡΓΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και η χορωδία GraduArti που αποτελείται από αποφοίτους των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων.

Θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου αλλά και του Τσιτσάνη, του Σουγιούλ, του Ζαμπέτα, δημοτικά, λαϊκά κι άλλα είδη.

Οι προετοιμασίες κορυφώνονται και όπως πολύ καλά καταλάβατε, δε θα είναι μια απλή συναυλία, αλλά μια μεγάλη μουσική παράσταση για το ελληνικό τραγούδι, με την υπογραφή του Διονύση Σαββόπουλου, τον Αλέξη Κυριτσόπουλο στην εικαστική επιμέλεια και στα κείμενα τη Μυρτώ Κοντοβά.

Η προπώληση των εισιτηρίων είναι 6€ και ηλεκτρονική προσφορά σε τρόφιμα & 12€ στην αρένα όρθιοι και ηλεκτρονική προσφορά σε τρόφιμα.

Πραγματοποιείται

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: στο VIVA.gr και το athinorama.gr

ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ VIVA: Media Markt, τα βίντεο κλαμπ SEVEN SPOT, τα δισκοπωλεία RELOAD, τo βιβλιοπωλείο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, καθώς και στα νέα σημεία της viva στο Σύνταγμα και την Τεχνόπολη.

Έναλλακτικά ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ στο 11876 για αγορά εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στην Αποστολή Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Δήμο Αθηναίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x