F1

Βαλτέρι Μπότας: «Μπορώ να κερδίσω τον Χάμιλτον»

«Ο Ρόσμπεργκ έδειξε πως ο Χάμιλτον δεν είναι ανίκητος», είπε ο Μποτάς προετοιμαζόμενος για την πρώτη του σεζόν στην Mercedes. «Δεν είμαι εδώ για την δεύτερη θέση».

Ο νέος οδηγός της Mercedes, Βαλτέρι Μπότας, προκαλεί με τις δηλώσεις του, λέγοντας πως μπορεί να νικήσει τον τρεις φορές πρωταθλητή της Formula 1, Λουίς Χάμιλτον.

Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει σε λιγότερο από έξι εβδομάδες και ο Φιλανδός πιλότος δείχνει πολύ αισιόδοξος, πως μπορεί να νικήσει τον Λουίς Χάμιλτον.

Ο 27χρονος πιλότος, που μετακινήθηκε φέτος από την Williams στα “Ασημί Βέλη”, θέλει να ακολουθήσει την πορεία του Νίκο Ρόσμπεργκ στο πρωτάθλημα του 2016 και να στερήσει το τρόπαιο για ακόμη μία χρονιά από τον Βρετανό πολυνίκη.

«Αν το μονοθέσιο είναι το δυνατότερο, τότε ναι, μπορώ να παλέψω για τον τίτλο», δήλωσε ο Μπότας, προσθέτοντας, «Δεν είμαι εδώ για την δεύτερη θέση ή χειρότερα. Είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη δοκιμασία. Για μένα όμως είναι μια τεράστια ευκαιρία. Όλα βρίσκονται μπροστά μας. Πρόκειται για μια συναρπαστική χρονιά».

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x