Γενικά

Βασιλειάδης στον ΣΠΟΡ FM: «Στην κοινωνία δεν χωρούν αποκλεισμοί, όλοι συμμετέχουν στον αθλητισμό»

Ο Γιώργος Βασιλειάδης φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM και μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μπάσκετ κωφών στους Deaflympics.

Την υποχρέωση της πολιτείας να βοηθούν όλους τους αθλητές, σημείωσε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Βασιλειάδης, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή των Μιχάλη Λεάνη και Μπάμπη Χριστόγλου για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μπάσκετ κωφών στους Deaflympics.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπουμε παρά τις δυσκολίες, παρά την υποχρηματοδότηση, ότι έρχεται μια εξαιρετική φουρνιά και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτή. Αυτό λέγαμε και το πρωί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας του πινγκ πονγκ. Είναι το μεγάλο μας στοίχημα για την επόμενη ημέρα», είπε αρχικά.

«Ευχαριστώ για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνατε. Είναι δουλειά και υποχρέωσή μας να βρίσκουμε λύσεις, έστω και με την ψυχή στο στόμα. Σε αυτές τις κατηγορίες των αθλητών, θέλουμε να δώσουμε συμμετοχή σε όσους περισσότερους αθλητές σε αυτά τα γεγονότα. Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι δεν χωρούν αποκλεισμοί και όλοι μπορούν να συμμετέχουν στον αθλητισμό», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x