Pick & Roll

Αυτοί έκλεψαν την παράσταση

Το φετινό ντραφτ δεν έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις. Σίγουρα, όμως, όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι περισσότεροι παίκτες απέδειξαν πως κάνουν τα πάντα για να κλέψουν λίγη από τη λάμψη της βραδιάς με το ντύσιμο τους. Αφού σας παρουσιάσαμε τι πρέπει να περιμένουμε πάνω κάτω από τους παίκτες που επιλέχθηκαν, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε και τους πιο καλοντυμένους εκείνης της βραδιάς αλλά και αυτούς που μάλλον χρειάζονται έναν στυλίστα δίπλα τους από εδώ και πέρα στην καριέρα τους.

Γράφει ο Αντώνης Κατσίκης

Το φετινό ντραφτ δεν έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις. Σίγουρα, όμως, όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι περισσότεροι παίκτες απέδειξαν πως κάνουν τα πάντα για να κλέψουν λίγη από τη λάμψη της βραδιάς με το ντύσιμο τους. Αφού σας παρουσιάσαμε τι πρέπει να περιμένουμε πάνω κάτω από τους παίκτες που επιλέχθηκαν, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε και τους πιο καλοντυμένους εκείνης της βραδιάς αλλά και αυτούς που μάλλον χρειάζονται έναν στυλίστα δίπλα τους από εδώ και πέρα στην καριέρα τους.

Πιο καλοντυμένος: Μπράντον Τζένινγκς (Φώτο Νο1)

Ήταν το απόλυτο φαβορί για αυτό τον τίτλο. Ο 20χρονος γκαρντ επελέγη στο Νο10 από τους Μιλγουόκι Μπακς και ο ένας χρόνος που πέρασε στη Ρόμα φαίνεται πως του έκανε καλό. Κυρίως από στιλιστικής απόψεως. Έναν χρόνο στην Ιταλία, αποκλείεται να μην πέρασε μια βόλτα για ψώνια και το Μιλάνο. Οι Αμερικανοί τον ανέδειξαν ως τον πιο καλοντυμένο παίκτη του ντραφτ.

Πιο κακοντυμένος: Χασίμ Ταμπίτ (Φώτο Νο2)

Εντάξει δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από έναν Τανζανό. Όχι όμως και τόσο άσχημα. Ο Ταμπίτ φαίνεται πως ξεπέρασε τον-κακό- εαυτό του. Αυτό το «ουρανί» χρώμα στη γραβάτα και το μαντηλάκι στο πέτο ήταν ό,τι χειρότερο. Μάλλον προσπάθησε να το συνδυάσει με τα χρώματα των Μέμφις Γκρίζλις που τον επέλεξαν στο Νο2 αλλά δεν τα κατάφερε.

Δεύτερος πιο καλοντυμένος: Μπλέικ Γκρίφιν (Φώτο Νο3)

Η αλήθεια είναι πως είχε τόσα πολλά να σκεφτεί που το τελευταίο πράγμα που ενδιέφερε τον Μπλέικ Γκρίφιν τη βραδιά του ντραφτ ήταν το ντύσιμο. Δεν το σκέφτηκε και πολύ για αυτό και ίσως τα κατάφερε τόσο καλά. Το μωβ πουκάμισο του φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς έκλεψε την παράσταση.

Η πιο καλή γραβάτα: Ρίκι Ρούμπιο (Φώτο Νο4)

Ο Ρίκι Ρούμπιο με τέτοιο μαλλί και-κυρίως-τέτοια μύτη, έπρεπε να «δουλέψει» αρκετά πάνω στο ντύσιμο του. Κυρίως για να βελτιώσει τις τριγύρω ατέλειες. Και τα κατάφερε περίφημα. Ο Ισπανός γκαρντ απέσπασε πολλά κολακευτικά σχόλια για την γραβάτα του που έκανε τη διαφορά τη βραδιά του ντραφτ.

Χειρότερη γραβάτα: Τζόρνταν Χιλ (Φώτο Νο5)

Ο 22χρονος φόργουορντ από την Αριζόνα φαίνεται πως δεν το έχει. Από όπου και αν το κοιτάξει κανείς, το ντύσιμο του συμπεριλαμβάνεται στα πέντε χειρότερα της βραδιάς. Από όλα όσα πρόλαβε να πετάξει πάνω του εκείνο το βράδυ –γιατί δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ντύθηκε- τη χειρότερη επιλογή την έκανε με τη γραβάτα. Δεν νομίζω πως διαφωνεί κανείς.

Καλύτερο παπιόν: Τζέιμς Χάρντεν (Φώτο Νο6)

Εντάξει, η συγκεκριμένη κατηγορία είναι κάπως αβανταδόρικη. Και αυτό γιατί δεν υπήρξε κάποιος άλλος τη βραδιά του ντραφτ που φόραγε παπιόν. Και αν υπήρξε, δεν τον εντοπίσαμε εμείς. Στον Τζέιμς Χάρντεν έχουμε μια αδυναμία (μα! κοιτάξτε φάτσα), επειδή είναι τεράστιος σκόρερ. Ο τίτλος Mr Παπιόν, όμως, του ανήκει δικαιωματικά.

Καλύτερο νυχτερινό ντύσιμο: Τέρενς Ουίλιαμς (Φώτο Νο7)

Το παλικαράκι είναι έτοιμο για παραλιακή. Δεν ξέρω αν είναι για να μπαίνει σε κλαμπ ή να κάθεται έξω από αυτά και να κάνει τον πορτιέρη αλλά στην παραλιακή θα πρέπει να πάει. Ο Τέρενς Ουίλιαμς με το μαύρο ζιβάγκο και το αστραφτερό σακάκι έκανε πάταγο.

Καλύτερα αξεσουάρ: Ροντίγκο Μπιαμπό (Φώτο Νο8)

Ο Γάλλος επελέγη στο Νο25 του ντραφτ από τους Ντάλας Μάβερικς και μπορούμε να ισχυριστούμε πως πέρασε σχεδόν απαρατήρητος στο ντραφτ. Το ρολόι, τα μανικετόκουμπα αλλά και τα σκουλαρίκια του έκαναν τη διαφορά.

Το χειρότερο πουλόβερ: Όστιν Νταγιέ (Φώτο Νο9)

Ο 21χρονος φόργουορντ από το κολέγιο του Γκονζάγκα επελέγη στο Νο15 από τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Μοιάζει αρκετά στον Ταισόν Πρινς, τόσο στη φάτσα όσο και αγωνιστικά και ίσως για αυτό τον επέλεξαν στο Νο15. Όσο για το πουλοβεράκι, όμως, πέτα το μεγάλε και γρήγορα! Μην σε δει ο Χάμιλτον με αυτό, θα σε διώξει την επόμενη στιγμή.

Ό,τι καλύτερο: Τζόνι Φλιν (Φώτο Νο10)

Συνδύασε τα πάντα. Ρούχα, αξεσουάρ και στυλ είναι όλα υπέρ του. Ο Τζόνι Φλιν κέρδισε τις εντυπώσεις τη βραδιά του ντραφτ. Ο απόφοιτος του Σίρακιους έχει μεγαλώσει στη Νέα Υόρκη, οπότε ήξερε τη μέρα του ντραφτ από ποιο μαγαζί έπρεπε να πάει και ψωνίσει για να κλέψει την παράσταση. Και τα κατάφερε.

Υ.Γ Μετά και από αυτό, θεωρώ πως εξαντλήσαμε το θέμα του ντραφτ. Συνεπώς από αύριο μπαίνουμε και πάλι στους γνωστούς ρυθμούς του Pick & Roll.

Y.Γ. (2) Περιμένω και τη δική σας γνώμη για το ντραφτ. Συζητάμε ό,τι θέλετε όπως διαπιστώσατε.

Για απορίες, σχόλια, παρατηρήσεις στο antonis33@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x