Pick & Roll

Sex and the Reggie

Με σεξ και βία δεν γίνεται παιδεία. Γίνεται όμως… ληστεία. Εδώ όμως, δεν μιλάμε για κλοπή χρημάτων, αλλά για κλοπή μιας καρδιάς. Συγκινηθήκατε; Δεν θα σας αναφέρω love story. Απλά ο Ρέτζι Μίλερ… Ναι! Ο σούπερ σκόρερ του ΝΒΑ με τα 18 χρόνια καριέρας, όλα του με τους Ιντιάνα Πέισερς και το ρεκόρ όλων τον εποχών με τα 2.560 εύστοχα τρίποντα. Ναι! Ο πέντε φορές All-Star και μέλος της Ντριμ Τιμ.Ναι αυτός που πάντα νίκαγε τους Νικς στο Μάντισον… Τι έκανε; Φλέρταρε.

Με σεξ και βία δεν γίνεται παιδεία. Γίνεται όμως… ληστεία. Εδώ όμως, δεν μιλάμε για κλοπή χρημάτων, αλλά για κλοπή μιας καρδιάς. Συγκινηθήκατε; Δεν θα σας αναφέρω love story. Απλά ο Ρέτζι Μίλερ… Ναι! Ο σούπερ σκόρερ του ΝΒΑ με τα 18 χρόνια καριέρας, όλα του με τους Ιντιάνα Πέισερς και το ρεκόρ όλων τον εποχών με τα 2.560 εύστοχα τρίποντα. Ναι! Ο πέντε φορές All-Star και μέλος της Ντριμ Τιμ. Ναι αυτός που πάντα νίκαγε τους Νικς στο Μάντισον… Τι έκανε; Φλέρταρε. Αρχικά, γιατί στη συνέχεια κατηγορείται πως έσπασε τα νεύρα της κοπέλας με τα μηνύματα του και μαζί και τα νεύρα του συζύγου της. Κατηγορείται! Δεν είναι σίγουρο πως το έκανε…

Διότι, περίμενε… Στα 45 του, με όλα αυτά που έχει κατακτήσει και κυρίως τη δόξα και το χρήμα, νομίζεται πως έχει και μεγάλο πρόβλημα να την… πέσει σε όποια μιλάει Αμερικάνικα. Εντάξει, έχει ένα μείον. Είναι ασχημομούρης, αλλά έλα μωρέ, τι έγινε; Τι σημασία έχει η εμφάνιση; Ο εσωτερικός κόσμος μετράει.

Πως έγινε όμως, η… στραβή και ο εσωτερικός κόσμος του 45άρι και διαζευγμένου Ρέτζι Μίλερ τον Απρίλιο σε ένα σούπερ μάρκετ του Μαλιμπού συναντήθηκε με τον εσωτερικό κόσμο της ωραιότατης, Αλι Κέι. Μιας κοπελίτσας, γνωστής στα Αμερικάνικα media χαμηλού επιπέδου για κάτι ψευτοφωτογραφίσεις της και κάτι ψευτοπασαρέλες. Το σημαντικότερο που έκανε η Αλι στη ζωή της ήταν που παντρεύτηκε τον Αλεξ Bον Φούστενμπεργκ. Επιτυχημένος επιχειρηματίας, αλλά κυρίως γιος του διάσημου σχεδιαστή Ντιάν.

Εκείνο το απομεσήμερο στο Μαλιμπού η νεαρά ξέχασε τον γάμο της. Φλέρταρε με τον Ρέτζι μέσα στο σούπερμαρκετ. Δίπλα από τα μακαρόνια και τα ρύζια. Τα χαρτιά υγείας και τις χαρτοπετσέτες. Ποιος σας είπε ο Ρέτζι Μίλερ είναι ρομαντικός;
Όπως και να έχει η κοπελιά… γλύκανε τον θρύλο του ΝΒΑ, αφού του έδωσε και το τηλέφωνό της.

Λέγεται πως ο Ρέτζι κάποια στιγμή της έστειλε 50 sms μέσα σε λίγες ώρες. Ρεκόρ για τον Μίλερ, πιο εντυπωσιακό από τα 2500+ τρίποντα.
Ένα από τα μηνύματα ή μία από τις κλήσεις του –που η Αλι Κέι απαντούσε και όχι γιατί την παρενοχλούσε- την αντιλήφθηκε ο Αλεξ, ο οποίος εκνευρίστηκε. Άρχισε να παίρνει τηλέφωνα μπράβους (είπαμε… είναι γιος σχεδιαστή μόδας), για να τους πλακώσει και τους δύο. Άρχιζε να φωνάζει «εσύ στο χώμα και εγώ στη φυλακή» και άλλες τέτοιες γραφικότητες. Η Αλι προσπάθησε να του εξηγήσει τι είχε συμβεί. Του αράδιασε το παραμύθι της, αυτός το έφαγε αμάσητο και τώρα κατηγορεί τον Ρέτζι Μίλερ.

Μάλιστα, ο εκνευρισμός του αντικαταστάθηκε με εφευρετικότητα. Εντόπισε τον πρώην ΝΒΑερ σε μία παραλία στη Νότια Καλιφόρνια. Πήγε εκεί, νοίκιασε ένα από αυτά τα μονοκινητήρια αεροπλανάκια που πετούν και σέρνουν διαφημίσεις μόνο που αυτός έφτιαξε ένα πανό που έγραφε: «Ρέτζι Μίλερ μην την… πέφτεις σε παντρεμένες γυναίκες».

Τώρα οι δυο τους είναι στα δικαστήρια και ο Μίλερ δεν θα αφήσει να περάσει έτσι η συκοφαντική δυσφήμιση. Ενημέρωσε πως έχει στην κατοχή του προσωπικές φωτογραφίες της Αλι Κέι .

Υ.Γ. (1) : Ο Ρέτζι πάντως, πάλι μπακούρι έμεινε. Αφήστε που η ιστορία μόνο για κάτι σέξι φωτογραφίες λέει. Τίποτα για… ψητό.

Υ.Γ. (2) : Μήπως ξέρετε καμιά πικάντικη λεπτομέρεια επί του θέματος; Ή γενικότερα…

Υ.Γ. (3): Ο Κατσίκης μου λέει μονίμως πως πρέπει να γράφω σοβαρά θέματα, αλλά εγώ δεν μπορώ. Δεν γίνεται να μου ζητάει κάτι τέτοιο η επιτομή του χαβαλέ και μάλιστα Αυγουστιάτικα.

Υ.Γ. (4): Σπύρο ήταν πολύ το αλάτι ρε φίλε;

Υ.Γ. (5): Από Δευτέρα 17 Αυγούστου παίρνω άδεια. Συνεπώς, η επικοινωνία μας θα αρχίσει ξανά αρχές Σεπτεμβρίου.

Υ.Γ. (6): Σαββατοκύριακο «τα σορτσάκια στα γόνατα» θα είναι στον…αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. To Σάββατο από τις 21:00 μέχρι τις 00:00 και την Κυριακή από τις 18:30 μέχρι τις 21:00. Να είστε όλοι συντονισμένοι. Θα γίνει μεγάλος χαβαλές…

Υ.Γ (7): Κι επειδή pick n' roll με ένα άτομο δεν γίνεται, μπορείτε να μου κάνετε σκριν με μηνύματα, ιδέες και παρατηρήσεις στο g.gavrilakis@gmail.com.

Οργανωμένο το έγκλημα



Και για να μην ξεχνάμε ποιος ήταν ο Ρέτζι...



Και κόντρα στους πελάτες Νικς...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x