Eurobasket '09

Φώτσης: «Το ιδανικό ξεκίνημα μας έδωσε αυτοπεποίθηση»!

Η αρχή λένε πως είναι το ήμισυ του παντός, κάτι που στην περίπτωση της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ ταιριάζει απόλυτα. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o Αντώνης Φώτσης, σχετικά με την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας: «Πιστεύω ότι η έναρξη, με τη νίκη στους 30 πόντους κόντρα στα Σκόπια, μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και ακόμη καλύτερα», τόνισε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Η αρχή λένε πως είναι το ήμισυ του παντός, κάτι που στην περίπτωση της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ ταιριάζει απόλυτα. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o Αντώνης Φώτσης, σχετικά με την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας: «Πιστεύω ότι η έναρξη, με τη νίκη στους 30 πόντους κόντρα στα Σκόπια, μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και ακόμη καλύτερα», τόνισε μεταξύ άλλων ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

«Σίγουρα τα πράγματα έχουν έρθει καλύτερα σε σχέση με αυτό που περιμέναμε. Δεν πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε και τους δυο αγώνες με τόσο μεγάλη διαφορά. Ο αγώνας με την ΠΓΔΜ όπου νικήσαμε με μεγάλη διαφορά μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Αρχίσαμε καλά και στον αγώνα με την Κροατία, πήραμε μια διαφορά 20 πόντων. Εξακολουθήσαμε να παίζουμε καλά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι», τόνισε αρχικά ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ενώ συνέχισε λέγοντας πως: «Κάναμε το ιδανικό ξεκίνημα. Δεν είχαμε ξεκινήσει το ίδιο καλά σε άλλες διοργανώσεις όπως αυτή. Όλοι τα παιδιά στην ομάδα ξέρουν ποιος είναι ο ρόλος τους και προσπαθούν να βοηθήσουν. Κανείς δεν κοιτάει να αναδείξει τον εαυτό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x