Eurobasket '09

LIVE: Ελλάδα-Γαλλία 69-71 (Τελικό)

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελευταίος αγώνας της Ελλάδας στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ με αντίπαλο τη Γαλλία. Με νίκη η Εθνική τερματίζει πρώτη στον Ε’ Όμιλο, ενώ σε περίπτωση ήττας κατατάσσεται τρίτη, έπειτα από τη νίκη της Ρωσίας επί της ΠΓΔΜ με . Εκτός πάλι ο Κουφός. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.sport-fm.gr.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελευταίος αγώνας της Ελλάδας στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ με αντίπαλο τη Γαλλία. Με νίκη η Εθνική τερματίζει πρώτη στον Ε’ Όμιλο, ενώ σε περίπτωση ήττας κατατάσσεται τρίτη, έπειτα από τη νίκη της Ρωσίας επί της ΠΓΔΜ με 71-69. Εκτός πάλι ο Κουφός. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.sport-fm.gr.

Εκτός δωδεκάδας έμεινε και πάλι ο Κώστας Κουφός για προληπτικούς λόγους έπειτα από τις στομαχικές διαταραχές που είχε τις προηγούμενες ημέρες. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.sport-fm.gr.

Δεκάλεπτα: 21-18, 34-41, 53-56, 71-69

Ελλάδα (Καζλάουσκας): Καλαμπόκης, Μπουρούσης, Ζήσης, Σπανούλης, Καλάθης, Φώτσης, Πρίντεζης, Γλυνιαδάκης, Καϊμακόγλου, Περπέρογλου, Σχορτσανίτης.

Γαλλία (Κολέ): Ντιό, Μπατούμ, Ζανό, Κοφί, Μαϊνμί, Πάρκερ, Μποκολό, Πιετρούς, Ντε Κολό, Ντιαό, Τουριάφ, Τραορέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x