Eurobasket '09

Ελευθεριάδης: «Να προσέξουμε τη ζώνη»

Ο Γιόνας Καζλάουσκας στην κριτική που έκανε το βράδυ της Τέταρτης για την Τουρκία, μόλις μαθεύτηκε ο αντίπαλος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, εστίασε σε τρία σημεία, με ένα από αυτά να αφορούν την άμυνα ζώνης των παικτών του Μπόγκταν Τάνιεβιτς. Εκεί εστίασε και ο «κατάσκοπος» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γιάννης Ελευθεριάδης, στην ανάλυση που έκανε για την αντίπαλο την Πέμπτη.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας στην κριτική που έκανε το βράδυ της Τέταρτης για την Τουρκία, μόλις μαθεύτηκε ο αντίπαλος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, εστίασε σε τρία σημεία, με ένα από αυτά να αφορούν την άμυνα ζώνης των παικτών του Μπόγκταν Τάνιεβιτς. Εκεί εστίασε και ο «κατάσκοπος» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γιάννης Ελευθεριάδης, στην ανάλυση που έκανε για την αντίπαλο την Πέμπτη, ενώ χαρακτήρισε ως πιο επικίνδυνους παίκτες τους Τούρκογλου και Ιλιασόβα.

«Θα πρέπει να προσέξουμε τη ζώνη των Τούρκων, να έχουμε υπομονή και τις κατάλληλες επιλογές. Ο Τούρκογλου και ο Ιλιασόβα είναι, σίγουρα, οι παίκτες που παίρνουν τις περισσότερες επιθέσεις, είναι οι, πλέον, επικίνδυνοι παίκτες, τα ‘κλειδιά’ του παιχνιδιού της Τουρκίας, αλλά δεν είναι οι μόνοι παίκτες της που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Θα πρέπει να προσέξουμε και τα γκαρντ τους: Τα σουτ των γκαρντ τους, όπως των Ονάν, Τουντσερί, Αρσλάν, αλλά και τη δυνατή άμυνα, που αυτοί παίζουν πάνω στην μπάλα στην περιφέρεια. Από την πλευρά μας, θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και, όποτε βρούμε την ευκαιρία, να τρέξουμε, να τρέξουμε», ήταν οι επισημάνσεις του Έλληνα τεχνικού.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x