Eurobasket '09

Πάρκερ-Κολέ: «Κυριάρχησε η Ισπανία»

Την ανωτερότητα της Ισπανίας παραδέχτηκαν ο Τόνι Πάρκερ και ο Βενσάν Κολέ μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Την ανωτερότητα της Ισπανίας παραδέχτηκαν ο Τόνι Πάρκερ και ο Βενσάν Κολέ μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

«Οι Ισπανοί ήταν πολύ καλύτεροι από μας σε αυτό το παιχνίδι και κυριάρχησαν κοντά στο καλάθι. Ο Πάου Γκασόλ ήταν καταπληκτικός, η άμυνά τους ήταν πολύ δυνατή και δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά οφείλουμε να ανασυνταχθούμε, να παλέψουμε για την πρόκριση στο Μουντομπάσκετ και να προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά», δήλωσε ο πλέι μέικερ των «τρικολόρ» και των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Βενσάν Κολέ, είπε με τη σειρά του: «Ούτως ή άλλως το ματς ήταν δύσκολο το έργο μας, αλλά από τη στιγμή που κι εμείς ήμασταν μέτριοι δεν είχαμε τύχη. Η Ισπανία είναι εξαιρετική ομάδα και ο Πάου Γκασόλ ήταν ασταμάτητος. Κυριάρχησε κάτω από το καλάθι, παρόλο που οι δικοί μας ψηλοί προσπάθησαν να τον περιορίσουν. Ήμασταν άτυχοι που πέσαμε πάνω στην Ισπανία στα προημιτελικά. Αν είχαν αρχίσει καλά το Ευρωμπάσκετ, δεν θα τους βρίσκαμε στο δρόμο μας σε αυτή τη φάση. Δεν ήταν δικό μας λάθος, αλλά το... πληρώσαμε. Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε να πετύχουμε τον δεύτερο στόχο μας, την πρόκριση στο Μουντομπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x