Final Four 2010

«Πάμε να το πάρουμε…»

Πάθος και πίστη για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ήταν τα στοιχεία που διέκρινε κανείς στους παίκτες του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Παρίσι, όπου θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ. «Πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε», δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. «Να κάνουμε τα ματς της ζωής μας», είπε ο Σχορτσανίτης. «Πολύ απλά, πάμε για το τρόπαιο», ανέφερε ο Κλέιζα. «Να δείξουμε τι δουλειά έχουμε κάνει», επισήμανε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Πάθος και πίστη για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ήταν τα στοιχεία που διέκρινε κανείς στους παίκτες του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Παρίσι, όπου θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ.

«Σίγουρα υπάρχει αγωνία και άγχος, κακά τα ψέματα. Ξέρουμε όλοι τις δυσκολίες που έχει ένα ματς στο φάιναλ φορ. Έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά σε ένα φάιναλ φορ όλοι έχουν το ίδιο ποσοστό επιτυχίας», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και πρόσθεσε: «Η Παρτιζάν για να φτάσει στο φάιναλ φορ πάει να πει πως αξίζει σαν ομάδα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή». Όσο για το τι έχει αλλάξει φέτος στην ομάδα του και θα διεκδικήσει αυτό που δεν πέτυχε πέρυσι στο Βερολίνο, ο φόργουορντ από τον Πύργο είπε: «Έχουμε έναν κορμό, υπάρχει εμπειρία στην ομάδα και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Το θέμα είναι για 40 λεπτά να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Να παίξουμε σαν ομάδα και να μην προσπαθήσουμε να πάρουμε το παιχνίδι μεμονωμένα».

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έδειξε αποφασισμένος να κάνει τα ματς της ζωής του. «Όλοι έχουμε από 25% πιθανότητες. Εμείς θα πάμε για να κάνουμε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας μας. Ετοιμαζόμαστε για αυτό όλο το χρόνο και πλέον απέχουμε μόνο δύο αγώνες από το τρόπαιο. Θέλουμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το κατακτήσουμε», τόνισε ο θηριώδης σέντερ.

Από την πλευρά του, ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, Λίνας Κλέιζα, είπε: «Πολύ απλά πάμε για να πάρουμε το Κύπελλο. Ούτε για τουρισμό ούτε για τίποτε άλλο. Πρώτα θέλουμε να νικήσουμε την Παρτιζάν. Δεν έχω κάποια προτίμηση για τον τελικό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάει ο Ολυμπιακός στον τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης εξέπληξε με τις δηλώσεις του, αφού απέφυγε τις κοινοτοπίες και δεν έκρυψε πως η κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι το μοναδικό που έχουν στο μυαλό τους οι «ερυθρόλευκοι».

«Πάμε στο Παρίσι για να πάρουμε το τρόπαιο. Είναι ευκαιρία για όλους τέτοιου είδους διοργανώσεις. Είναι ευκαιρία να δείξουμε τι δουλειά έχουμε κάνει και τι μπορούμε να πετύχουμε», δήλωσε, ενώ για τον ημιτελικό με την Παρτιζάν, είπε: «Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε, όποιες και αν είναι οι συνθήκες του παιχνιδιού και ό,τι και αν μας παρουσιαστεί. Προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι εδώ και ένα μήνα».

Όσο για το ποια αντίπαλο προτιμά στον τελικό της Κυριακής, αν φυσικά ο Ολυμπιακός προκριθεί, ο «δράκος» τόνισε: «Έχουμε προετοιμαστεί και για τις τρεις αντιπάλους. Είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη. Και από ψυχολογική άποψη, αλλά και σωματικά και ψυχολογικά. Μετά από πολλά χρόνια πήραμε έναν τίτλο, το Κύπελλο, και τώρα θέλουμε τον δεύτερο. Μετά θα κοιτάξουμε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x