Final Four 2010

Στο Παρίσι οι Αγγελόπουλοι

Στο Παρίσι βρίσκονται από το μεσημέρι της Πέμπτης, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι πλέον δίπλα στην ομάδα, όπως συνηθίζουν να κάνουν από μικρά παιδιά. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασαν στον κοινό τους προορισμό, στην «Πόλη του Φωτός», από διαφορετικά σημεία. Ο πρώτος ταξίδεψε από την Αθήνα, ενώ ο δεύτερος από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και βρίσκονταν για επαγγελματικούς λόγους.

Στο Παρίσι βρίσκονται από το μεσημέρι της Πέμπτης, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι πλέον δίπλα στην ομάδα, όπως συνηθίζουν να κάνουν από μικρά παιδιά.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασαν στον κοινό τους προορισμό, στην «Πόλη του Φωτός», από διαφορετικά σημεία. Ο πρώτος ταξίδεψε από την Αθήνα, ενώ ο δεύτερος από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και βρίσκονταν για επαγγελματικούς λόγους. Κατά πάσα πιθανότητα τα δύο αδέλφια θα δώσουν το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων», αφ’ ενός για να δείξουν ότι βρίσκονται στο πλευρό των παικτών και του Παναγιώτη Γιαννάκη και αφ’ ετέρου για να τους ευχηθούν καλή επιτυχία για το αυριανό καθοριστικό παιχνίδι με την Παρτιζάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x