Final Four 2010

Προβλήματα για τους «ερυθρόλευκους»

Προβλήματα προέκυψαν για την αποστολή του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Παρίσι και ετοιμάζεται για το final 4 της Euroleague. Oι Κώστας Παπανικολάου και Νίκος Μπουντούρης ταλαιπωρούνται από στομαχικές διαταραχές. Τόσο ο σμολ φόργουορντ όσο και ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος των Πειραιωτών μπήκαν σε «καραντίνα» με το φόβο να κολλήσει κάποιος από τους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

Προβλήματα προέκυψαν για την αποστολή του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Παρίσι και ετοιμάζεται για το final 4 της Euroleague. Oι Κώστας Παπανικολάου και Νίκος Μπουντούρης ταλαιπωρούνται από στομαχικές διαταραχές. Τόσο ο σμολ φόργουορντ όσο και ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος των Πειραιωτών μπήκαν σε «καραντίνα» με το φόβο να κολλήσει κάποιος από τους παίκτες των «ερυθρολεύκων». Αμφότεροι δεν θα δώσουν το «παρών» στην προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν στο γήπεδο στο αυριανό παιχνίδι με την Παρτιζάν.

Πάντως το συγκρότημα του Παναγιώτη Γιαννάκη στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του αφού ο Παπανικολάου δεν είναι από τους παίκτες που βρίσκονται στην 12άδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Παρασκευής με τους Σέρβους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x