Final Four 2010

Ο Παπαλουκάς στη WEB TV: «Τι αξία έχει;»

Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στο Παρίσι και μετράει αντίστροφα για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final 4. Για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες μίλησε αποκλειστικά στη ΣΠΟΡ Fm WEB TV ο Θοδωρής Παπαλουκάς. «Για εμάς εδώ είναι γιορτή. Αλλά τι αξία έχει όταν μια έγκυος γυναίκα έχασε τη ζωή της…», τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στον απεσταλμένο του NovaΣΠΟΡ Fm 94.6, Σπύρο Καβαλιεράτο.

Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στο Παρίσι και μετράει αντίστροφα για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final 4.

Για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες μετά τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων μίλησε αποκλειστικά στη ΣΠΟΡ Fm WEB TV ο Θοδωρής Παπαλουκάς. «Για εμάς εδώ είναι γιορτή. Αλλά τι αξία έχει όταν μια έγκυος γυναίκα έχασε τη ζωή της…», τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στον απεσταλμένο του NovaΣΠΟΡ Fm 94.6, Σπύρο Καβαλιεράτο, ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Παπαλουκά:

-Για το πώς αντιμετώπισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας:

«Εγώ κυρίως ενημερώθηκα από το Ίντερνετ. Μπήκα σε σάιτ και μπλογκ. Η κατάσταση που επικρατεί είναι απίστευτη. Μας προβληματίζει και μας σοκάρει όλους. Προβληματισμός υπήρχε καιρό. Το σοκ ήρθε από αυτές τις εικόνες που είδαμε, όταν βλέπεις ανθρώπους να κείτονται νεκροί και καμένοι στο μπαλκόνι, τι μπορείς να συζητήσεις.

Για εμάς εδώ είναι γιορτή. Είναι ο στόχος μιας ολόκληρης χρονιάς. Αλλά σε ποιον να το πεις και τι αξία να έχει, όταν μια έγκυος γυναίκα έχασε τη ζωή της γιατί ένας ανεγκέφαλος πέταξε μια μολότοφ και πήρε στο λαιμό του, τόσες χιλιάδες κόσμου που είχαν κατέβει στους δρόμους να διαδηλώσουν για την αντίθετη άποψή του.

Τώρα να βγούμε και να πούμε ότι για εμάς είναι γιορτή. Είναι για όσους είναι εδώ. Για 1000 άτομα που θα βρεθούν εδώ, για πέντε έξι χιλιάδες που θα είναι εδώ αυτές τις ημέρες. Δεν είναι άξιο σχολιασμού".

-Για το εάν μπορούν οι παίκτες του Ολυμπιακού να δώσουν χαμόγελο μέσω μιας επιτυχίας στο Παρίσι:

«Θα μπορούσα να σου πω το ρομαντικό «ναι μπορούμε». Η αλήθεια είναι όμως πως δεν μπορούμε πλέον. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Όποιος παρακολουθεί την κατάσταση βλέπει ότι έχουνε αλλάξει οι εποχές που μια καλή στιγμή μιας ομάδας μπορεί να αλλάζει το φρόνημα. Μπορεί να αλλάξει τη διάθεση για λίγο. Δυστυχώς ζούμε δύσκολες στιγμές και δεν μπορώ να υποκριθώ και να πω στον κόσμο ότι θα αλλάξει. Είναι μια προσωπική μάχη για εμάς εδώ. Είναι το χόμπι μας, η δουλειά μας, αυτό που μας ευχαριστεί. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε εδώ. Θέλουμε να χαρούν κάποιοι μαζί μας αλλά δεν μπορούμε να το επιβάλουμε. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι συμπάσχουμε όχι μόνο με τις οικογένειες των θυμάτων αλλά με όλους που ταλαιπωρούνται".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x