Final Four 2010

Τσίλντρες: «Θέλουμε πολύ το τρόπαιο»

Σύμφωνα με τον Τζος Τσίλντρες, η θέληση για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρωλίγκας, ήταν αυτή που οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στη νίκη κόντρα στην Παρτιζάν, σε έναν ημιτελικό, που όπως εξελίχθηκε, ήταν θρίλερ(80-83).

Σύμφωνα με τον Τζος Τσίλντρες, η θέληση για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρωλίγκας, ήταν αυτή που οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στη νίκη κόντρα στην Παρτιζάν, σε έναν ημιτελικό, που όπως εξελίχθηκε, ήταν θρίλερ(80-83).

Αναλυτικά, οι δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του ημιτελικού κόντρα στην Παρτιζάν:

Τζος Τσίλντρες: «Έχουμε φοβερή θέληση για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Το θέλουμε πάρα πολύ και έχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτό. Δεν θα παρατούσαμε ποτέ ένα παιχνίδι.

Παρακολούθησα τη φάση, είδα ότι δεν πήγαινε μέσα η μπάλα και απλά προσπάθησα να βοηθήσω. Τελικά η μπάλα ήρθε στα χέρια μου και έγινε ό, τι έγινε. Αυτή η φάση ήταν παρόμοια με την περσινή. Πέρσι, όμως, δεν κατάφερα να βάλω το καλάθι με τον Παναθηναϊκό.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι από την Μπαρτσελόνα και φυσικά ότι μπορούμε να τους νικήσουμε. Είναι μια ομάδα που το στιλ της μας ταιριάζει περισσότερο (επειδή παίζει γρήγορα και με πολλούς αιφνιδιασμούς) και είμαι σίγουρος πως αν βελτιώσουμε κάποια δικά μας λάθη, θα είμαστε εμείς οι νικητές
».

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Είναι μια σπουδαία νίκη παίξαμε καλή άμυνα και οφείλουμε πολλά σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί φτάσαμε στην νίκη παρόλο που πήγε σε ψηλό σκορ. Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη».

Νίκολα Βούισιτς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω πως περίμενα παράταση και τόσες ανατροπές. Περίμενα πως θα είναι δύσκολο και η Παρτιζάν είναι μια από τις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Λίνας Κλέιζα: "Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι, αλλά αυτό το περιμέναμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το ματς οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο, ύστερα από δικά μας λάθη. Η Παρτιζάν προσπαθούσε πρώτα να καταστρέψει το δικό μας παιχνίδι και ύστερα να δημιουργήσει.

Το σημαντικό είναι ότι εμείς θα πάμε στον τελικό. Κανείς δεν θα θυμάται μετά από χρόνια τον τρόπο που το καταφέραμε. Το ότι δηλαδή δυσκολευτήκαμε τόσο πολύ να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που θα θυμούνται όλοι είναι ότι εμείς παίξαμε στον τελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x