Final Four 2010

Παπαλουκάς: «Άρχισε στα 32 μου και τελείωσε στα… 33»!

Ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα του ημιτελικού με την Παρτιζάν και απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό δήλωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στη δραματική εξέλιξη του παιχνιδιού, την οποία μάλιστα δεν δίστασε να συνδέσει με τα… αποψινά (σ.σ. Σάββατο) γενέθλια του.

Ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα του ημιτελικού με την Παρτιζάν και απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό δήλωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στη δραματική εξέλιξη του παιχνιδιού, την οποία μάλιστα δεν δίστασε να συνδέσει με τα… αποψινά (σ.σ. Σάββατο) γενέθλια του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε στον τελικό και πιστεύω ότι, παρόλο που η Παρτιζάν έπαιξε καλά, το αξίζαμε περισσότερο», ανέφερε αρχικά ο «Τεό» και συνέχισε:

«Τέτοια παιχνίδια κρίνονται συνήθως στις λεπτομέρειες. Τι να πω τώρα, ο αγώνας ξεκίνησε στα 32 μου και τελείωσε στα… 33. Μπορεί να δυσκολευτήκαμε, να προβληματιστήκαμε, όμως, νομίζω ότι δείξαμε χαρακτήρα και δίκαια καταφέραμε εμείς να πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Ο Παπαλουκάς, εξάλλου, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «παίξαμε στο ΣΕΦ σήμερα», ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τον μεγάλο τελικό:

«Θεωρητικά η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό, όμως, θα τους αγχώσει και εμείς μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να ηρεμήσουμε, να ξεκουραστούμε και με ήρεμο μυαλό να “διαβάσουμε” τον αντίπαλό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x