Final Four 2010

Βούισιτς: «Περιμέναμε να είναι τόσο δύσκολο»

Ο Ολυμπιακός έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Παρτιζάν και να προκριθεί στον τελικό της Κυριακής εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. «Περιμέναμε να είναι τόσο δύσκολο» παραδέχθηκε ο Νίκολα Βούισιτς. Ο Κροάτης σέντερ των «ερυθρολεύκων», όμως, έστειλε μήνυμα και για τον τελικό της Κυριακής: «Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρόπαιο».

Ο Ολυμπιακός έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Παρτιζάν και να προκριθεί στον τελικό της Κυριακής εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

«Περιμέναμε να είναι τόσο δύσκολο», παραδέχθηκε ο Νίκολα Βούισιτς. Ο Κροάτης σέντερ των «ερυθρολεύκων», όμως, έστειλε μήνυμα και για τον τελικό της Κυριακής: «Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρόπαιο».

Ο «Νίκο» εξήγησε πως η Παρτιζάν «είναι μια εξαιρετική ομάδα, η οποία σπάνια ξεφεύγει από το αγωνιστικό της πλάνο. Αυτό έκανε και σήμερα και έτσι μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Όταν τα παιχνίδια κρίνονται στο ένα σουτ, τότε τα πάντα μπορεί να συμβούν. Σίγουρα θέλει και τύχη για να πάρεις τέτοιες νίκες και εμείς είχαμε απόψε».

Πλέον, το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό γυρίζει σαν διακόπτης και μπροστά τους άπαντες βλέπουν την Μπαρτσελόνα και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής: «Έχουμε λιγότερο από 48 ώρες για να προετοιμαστούμε. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι κυρίως ψυχολογικά».

Ο Λίνας Κλέιζα από τη μεριά του στάθηκε στο κακό παιχνίδι του Ολυμπιακού επιθετικά: «Δεν παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει. Η Παρτιζάν αυτό που κοιτάει είναι το πώς να “ξεχαρβαλώνει” τα συστήματα των αντιπάλων και να τα καταστρέφει. Το ίδιο έκανε και με εμάς. Πέσαμε στην παγίδα τους και έτσι έμειναν μέσα στο παιχνίδι. Στο τέλος, όμως, δείξαμε πιο ψύχραιμοι, είχαμε τις λύσεις και πήραμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x