Final Four 2010

Λευκά, όπως το ’97!

Οι προετοιμασίες για τον μεγάλο τελικό Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Μετά την συνέντευξη Τύπου των Γιαννάκη, Πασκουάλ, Παπαλουκά και Μάικλ, οι ιθύνοντες των δυο φιναλίστ, συναντήθηκαν νωρίς το πρωί, για να καθορίσουν τα διαδικαστικά. Ένα από αυτά, ήταν οι φανέλες που θα φορέσουν στο αυριανό μεγάλο ματς.

Οι προετοιμασίες για τον μεγάλο τελικό Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Μετά την συνέντευξη Τύπου των Γιαννάκη, Πασκουάλ, Παπαλουκά και Μάικλ, οι ιθύνοντες των δυο φιναλίστ, συναντήθηκαν νωρίς το πρωί, για να καθορίσουν τα διαδικαστικά. Ένα από αυτά, ήταν οι φανέλες που θα φορέσουν στο αυριανό μεγάλο ματς. Σύμφωνα με τo schedule, ο νικητής του δεύτερου χρονικά ημιτελικού, είναι και τυπικά φιλοξενούμενος στον τελικό, οπότε δεν έχει και δικαίωμα να επιλέξει την φανέλα που θα φορά.

Γράφει από το Παρίσι, ο Νίκος Ζέρβας

Η Μπαρτσελόνα, επέλεξε λοιπόν να αγωνιστεί με την κλασσική της μπλαουκγράνα φανέλα (ρίγες κόκκινες και μπλε) και ο Ολυμπιακός με τις λευκές. Μπορεί η ερυθρόλευκη να ξυπνάει τα πάθη και να είναι πιο καλαίσθητη, όμως η λευκή ξυπνάει θύμισες. Στο ένα και μοναδικό ευρωπαϊκό τρόπαιο που έχει κατακτήσει η ελληνική ομάδα, όμως τα λευκά της είχαν φέρει γούρι. Τις λευκές φορούσε η παρέα του Γιώργου Σιγάλα στο «Παλαέουρ» της Ρώμης το 1997. Λέτε να είναι ένα ακόμη σημάδι;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x