Final Four 2010

Ο καλύτερος!

Ύψιστη τιμή για τον Μίλος Τεόντοσιτς! Ο γκαρντ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Ευρωλίγκας, όπως ανακοινώθηκε στο γκαλά που έγινε στο Παρίσι, όπου φιλοξενείται το φάιναλ φορ. Ο Σέρβος άσος δεν ήταν σε θέση, λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί, να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση για να παραλάβει το βραβείο του. Το www.sport-fm.gr στο Παρίσι με τρεις απεσταλμένους. Όλα τα τελευταία νέα για τον μεγάλο τελικό με τη Μπαρτσελόνα.

Ύψιστη τιμή για τον Μίλος Τεόντοσιτς! Ο γκαρντ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Ευρωλίγκας, όπως ανακοινώθηκε στο γκαλά που έγινε στο Παρίσι, όπου φιλοξενείται το φάιναλ φορ.

Γράφουν από το Παρίσι, Νίκος Ζέρβας και Χρήστος Ρομπόλης

Ο Σέρβος άσος δεν ήταν σε θέση, λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί, να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση για να παραλάβει το βραβείο του, το οποίο πήρε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν πλην του Τεόντοσιτς συμπεριλήφθηκε ο συμπαίκτης του Λίνας Κλέιζα, ο περσινός MVP Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα, ο Βίκτορ Κριάπα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο σέντερ της Παρτιζάν, Άλεξ Μάριτς. Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα ήταν οι Μπο ΜακΚάλεμπ (Παρτιζάν), Τζος Τσίλντρες (Ολυμπιακός), Ραμούνας Σισκάουσκας (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Έραζεμ Λόρμπεκ (Μπαρτσελόνα).

Παράλληλα ο Λίνας Κλέιζα παρέλαβε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης, ο Βίκτορ Κριάπα αυτό του καλύτερου αμυντικού και ο Ρίκι Ρούμπιο αυτό του καλύτερου νέου παίκτη (Rising Star).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x