Final Four 2010

Καταλανικοί πανηγυρισμοί στο Παρίσι!

Το βράδυ του Σαββάτου προσφερόταν για βόλτα στο όμορφο Παρίσι. Όχι όμως για τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι είχαν τον δικό τους… καημό. Οι Καταλανοί φρόντισαν να ενημερωθούν σε ποια σημεία της πόλης θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν την κρίσιμη αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου με τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» για την προτελευταία αγωνιστική της Primera Division

Το βράδυ του Σαββάτου προσφερόταν για βόλτα στο όμορφο Παρίσι. Όχι όμως για τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι είχαν τον δικό τους… καημό.

Γράφει από το Παρίσι, ο Χρήστος Ρομπόλης

Οι Καταλανοί φρόντισαν να ενημερωθούν σε ποια σημεία της πόλης θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν την κρίσιμη αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου με τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» για την προτελευταία αγωνιστική της Primera Division.

Μεγάλες παρέες οπαδών των «μπλαουγκράνα», ντυμένοι στα χρώματα της ομάδας τους και με τις εμφανίσεις με το όνομα Μέσι να κάνουν θραύση (μία κυρία είχε φανέλα του... ποδοσφαιριστή Πεπ Γκουαρντιόλα), συγκεντρώθηκαν για να δουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Οι πανηγυρισμοί τους στα τρία γκολ της «Μπάρτσα» ήταν έντονοι, ενώ όταν το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 3-2 άρχισαν να τραγουδούν και πανηγυρίζουν για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x