Final Four 2010

Μητέρα «Τσίλι»: «Ήταν τα χέρια του… Θεού»

Στο Παρίσι βρίσκεται η μητέρα του Τζος Τσίλντρες καθώς και τα αδέλφια του ενόψει της μεγάλης αποψινής μάχης των «ερυθρολεύκων» με την Μπαρτσελόνα, για τον τελικό της Euroleague. Η κ. Τσίλντρες μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού με την Παρτιζάν όπου ο «Τσίλι» κάρφωσε και έστειλε την ομάδα του στην παράταση

Στο Παρίσι βρίσκεται η μητέρα του Τζος Τσίλντρες καθώς και τα αδέλφια του ενόψει της μεγάλης αποψινής μάχης των «ερυθρολεύκων» με την Μπαρτσελόνα, για τον τελικό της Euroleague. Η κ. Τσίλντρες μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού με την Παρτιζάν όπου ο «Τσίλι» κάρφωσε και έστειλε την ομάδα του στην παράταση: «Δεν μπορούσα να δω τίποτα γιατί είχαν σηκωθεί όλοι πάνω και ξαφνικά είδα δυο χέρια να εμφανίζονται από το πουθενά. Ήταν τα χέρια του… Θεού».

Στην «Πόλη του Φωτός» βρίσκονται ακόμα και οι γονείς του Λίνας Κλέιζα.

Μάλιστα τόσο οι συγγενείς του Αμερικανού φόργουορντ όσο και του 25χρονου Λιθουανού έδωσαν εχθές το «παρών» στην βράβευση των δύο παικτών και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x