Final Four 2010

Βουγιόσεβιτς: «Αν είχαμε λίγη τύχη ή περισσότερη πείρα...»

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον μικρό τελικό του φάιναλ φορ.

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον μικρό τελικό του φάιναλ φορ.

«Κανένας δεν θέλει να παίζει σε μικρό τελικό. Χάσαμε μία ευκαιρία να είμαστε στον τελικό και κανένας δεν είναι χαρούμενος όταν παίζει απλώς για την τρίτη θέση. Όμως θα πρέπει να βρεις κίνητρο για να αγωνιστείς σε αυτό το ματς. Η ομάδα μου είχε κίνητρο και θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου, όπως και αυτούς της ΤΣΣΚΑ. Και οι δύο ομάδες έδειξαν πως ήθελαν τη νίκη. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι», δήλωσε ο Μαυροβούνιος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως σε αυτό το φάιναλ φορ ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και όλες οι ομάδες ήταν ποιοτικές, παρότι υπήρχαν διαφορές στα μπάτζετ των συλλόγων. Ασφαλώς θα ήθελα να είχαμε νικήσει, αλλά είμαι ικανοποιημένος, γιατί η ομάδα μου έφτασε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες. Αν ήμασταν πιο έμπειροι ή πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε στον τελικό ή να έχουμε τουλάχιστον την τρίτη θέση. Χάσαμε δύο ματς στην παράταση. Πιστεύω πως θα κερδίσουμε πολλά από τη συμμετοχή μας στο φάιναλ φορ. Οι παίκτες μου είναι εργατικοί και ήθελαν πολύ να τα καταφέρουν. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κάποιοι έκλαιγαν και ήταν δύσκολο για αυτούς. Όμως θα βρουν το κίνητρο για να νικήσουν στο μέλλον. Ελπίζω η Παρτιζάν να γίνει μία ομάδα-νικήτρια, να είναι οικονομικά υγιής και να κρατά τους καλούς της παίκτες στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x