Final Four 2010

Λόρμπεκ: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού αλλά και από την κατάκτηση του τροπαίου, εμφανίστηκε ο Έραζεμ Λόρμπεκ. «Είχαμε πει να παίξουμε καλή άμυνα και να σταματήσουμε τα ατού του Ολυμπιακού. Όλα ήταν ιδανικά καθώς φορτώσαμε και τον Κλέιζα γρήγορα με φάουλ και αποδιοργανώσαμε το παιχνίδι τους. Ξέραμε πως πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Σίγουρα δεν παίξαμε όπως με την ΤΣΣΚΑ αλλά σήμερα είχαμε εξαιρετική επίθεση», είπε αρχικά.

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού αλλά και από την κατάκτηση του τροπαίου, εμφανίστηκε ο Έραζεμ Λόρμπεκ. «Είχαμε πει να παίξουμε καλή άμυνα και να σταματήσουμε τα ατού του Ολυμπιακού. Όλα ήταν ιδανικά, καθώς φορτώσαμε και τον Κλέιζα γρήγορα με φάουλ και αποδιοργανώσαμε το παιχνίδι τους. Ξέραμε πως πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Σίγουρα δεν παίξαμε όπως με την ΤΣΣΚΑ, αλλά σήμερα είχαμε εξαιρετική επίθεση», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια έφτασε μέχρι τον τελικό. Δεν είμαι μέλος της για να ξέρω πως λειτουργεί. Είναι, όμως, μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια έφτασε στον τελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x