BCL

Περιστέρι bwin-Βόννη: Do or die παιχνίδι για την ομάδα του Σπανούλη

To Περιστέρι bwin υποδέχεται τη Βόννη (19:30, COSMOTE SPORT 4) στο «Ανδρέας Παπανδρέου», θέλοντας να μείνει ζωντανό για πρόκριση στα ημιτελικά του BCL.

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι έχει μπροστά του το Περιστέρι bwin.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη φιλοξενεί στο «Ανδρέας Παπανδρέου» τη Βόννη (19:30, COSMOTE SPORT 4, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6), στοχεύοντας μόνο στη νίκη έτσι ώστε να παραμείνει ζωντανή στη μάχη πρόκρισης στα ημιτελικά του Basketball Champions League.

Πράγματι, στο πρώτο ματς επί γερμανικού εδάφους, η Βόννη πήρε τη σχετικά άνετη νίκη με σκορ 89-78 και έκανε το 1-0 στη σειρά. Αν το Περιστέρι bwin ηττηθεί, ο γερμανικός σύλλογος θα περάσει στα ημιτελικά. Αν η ομάδα των δυτικών προαστίων κερδίσει, θα στείλει τη σειρά σε τρίτο ματς στη Γερμανία (16/4, 21:00).

Όσον αφορά τα προβλήματα, αμφίβολος για τους Περιστεριώτες είναι ο Κένι Γουίλιαμς, που αποχώρησε υποβασταζόμενος στο πρώτο παιχνίδι και δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (07/04).

«Έχουμε μπροστά μας ένα τελικό με την Βόννη στην έδρα μας. Αναλύσαμε και είδαμε την προσέγγιση που είχαμε στον πρώτο αγώνα, η οποία δεν ήταν αυτή που έπρεπε κυρίως στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση» υποστήριξε ο Λεωνίδας Κασελάκης για τη μεγάλη μάχη με τη Βόννη και πρόσθεσε:

«Είχαμε κάποιες μέρες να τους δούμε και να επεξεργαστούμε λίγο το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, αλλά και με ενέργεια πολύ να καταφέρουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x