BCL

Συνεδριάζει εκτάκτως η Περιφέρεια για το Final-8 του BCL

Την ύστατη προσπάθεια για να ανατραπούν τα δεδομένα και να διεξαχθεί κανονικά το Final-8 του BCL στο ΟΑΚΑ, καταβάλει η Περιφέρεια Αττικής, που συνεδριάζει εκτάκτως αύριο στις 15:00.

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής επιχειρεί να κάνει η Περιφέρεια Αττικής, στο θέμα της διεξαγωγής του Final Eight του Basketball Champions League. Μετά την απόρριψη της έγκρισης κονδυλίου 178.640 ευρώ πριν μερικές ημέρες με ψήφους 50-44, όλα έδειχναν και σε συνδυασμό με την δυσκολία να μπουν φίλαθλοι στο γήπεδο, πως η διοργάνωση θα ακυρωθεί και θα διεξαχθεί σε άλλη χώρα.

Παρόλα αυτά, αύριο στις 15:00, ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, συγκάλεσε νέο συμβούλιο για να τεθεί επί τάπητος το θέμα και προφανώς να δοθούν τα χρήματα. Αν τελικά εγκριθεί το κονδύλι, όλα δείχνουν πως, παρότι πιθανότατα δεν θα μπει κόσμος στο ΟΑΚΑ λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, η διοργάνωση θα γίνει κανονικά, καθώς μέρος του κόστους που χρειάζεται, θα καλυφθεί από την Πολιτεία, όπως ήταν και αρχική της δέσμευση.

Από εκεί και έπειτα, η FIBA πιέζει την ΑΕΚ να απαντήσει οριστικά αν θα διοργανώσει τελικά την τελική φάση της διοργάνωσης, ειδάλλως θα εξετάσει την… μετακίνηση της σε μία εκ των Ισπανίας ή Τσεχίας, που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η αυριανή μέρα, είναι η τελική και η οριστική σε ότι αφορά την διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x