NBA

GM Μπακς: «Σίγουρα θα προσφέρουμε supermax συμβόλαιο στον Γιάννη»

Την πρόθεση να προσφέρουν supermax συμβόλαιο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια έχουν οι Μπακς, σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ τους.

Έτοιμοι να χτίσουν την ομάδα τους γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για πολλά χρόνια είναι οι Μπακς, σύμφωνα με τον Τζον Χορστ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ των «ελαφιών» τόνισε πως την επόμενη χρονιά θα γίνει πρόταση για supermax συμβόλαιο στον «Greek Freak», ενώ μάλιστα έκανε και την εκτίμηση πως ο Έλληνας φόργουορντ θα μείνει για αρκετά χρόνια στο Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, από εκείνο που είχε υπογράψει το 2016 και ήταν συνολικού ύψους 100 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, από την επόμενη σεζόν, ο «Greek Freak» θα μπορεί να υπογράψει νέα επέκταση –και μάλιστα πιο πλουσιοπάροχη- καθώς θα είναι ύψους 247 εκατ. δολαρίων, για πέντε χρόνια.

«Αρχικά, αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε και να διαπραγματευτούμε κάτι. Βάσει κανονισμού, τον επόμενο χρόνο ο Γιάννης μπορεί να υπογράψει supermax συμβόλαιο. Από τη δική μας πλευρά, εμείς θα του προσφέρουμε», είπε αρχικά ο τζένεραλ μάνατζερ των Μπακς, Τζον Χορστ, ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε πως θα πείσουν τον «Greek Freak» να παραμείνει στο Μιλγουόκι:

«Ο κόουτς και εγώ μιλάμε όλη την ώρα. Είναι ευθύνη μας να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον, μία κουλτούρα και έναν οργανισμό, στον οποίο οι παίκτες θα επιθυμούν να έρχονται και να δουλεύουν καθημερινά, έχοντας συμπαίκτες υψηλού επιπέδου. Σε αυτό έχουμε κάνει βήματα προόδου από την περσινή χρονιά και εκεί θα πατήσουμε. Πιστεύουμε ότι εάν συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό και στη σωστή κατεύθυνση και δώσουμε στον Γιάννη την ευκαιρία, καθώς αγαπάει το Μιλγουόκι, αγαπάει την πολιτεία του Γουισκόνσιν, τότε νομίζω ότι θα είναι στους Μπακς για πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x