Ευρώπη

MVP της αγωνιστικής στο BCL ο Μποχωρίδης-Τι είπε για Διαμαντίδη και Γιαννάκη

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της όγδοης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Πριν προλάβει να φορέσει καλά-καλά ξανά τη φανέλα του Άρη, ο Λευτέρης Μποχωρίδης κάνει… διαφορά. Αυτό επισφραγίστηκε με την ανάδειξή του σε MVP της όγδοης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Στη μεγάλη νίκη των «κίτρινων» επί της Ζιέλονα Γκόρα είχε 22 πόντους, 9 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 1 τάπα.

«Χαίρομαι πρωτίστως γιατί ήταν μια σημαντική νίκη για μας. Παίξαμε καλά σαν ομάδα και κερδίσαμε. Όλοι τους με βοήθησαν να παίξω καλά και εγώ απλώς έκανα τη δουλειά μου. Το Basketball Champions League είναι μια πολύ καλή διοργάνωση, με ανταγωνιστικές ομάδες. Θέλαμε τη νίκη για να ελπίζουμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση», τόνισε.

Όσο για τις συγκρίσεις με τον Δημήτρη Διαμαντίδη είπε: «Είναι τιμή μου και είμαι περήφανος που ήμασταν συμπαίκτες για δύο χρόνια. Έμαθα πολλά από εκείνον, είναι πάντα ταπεινός και πάντα παίρνει τις σωστές αποφάσεις».

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Γιαννάκη. «Είναι ένας πετυχημένος προπονητής, ένας θρύλος και για μένα ένα έξτρα κίνητρο για να παίξω υπό τις οδηγίες του. Χαίρομαι γιατί με πιστεύει και προσπαθώ να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του», τόνισε.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x