Μουντομπάσκετ 2023

Λύγισε το Ιράν με φανταστικούς Αρακτζί και Χαϊντάρ ο Λίβανος!

Ο Λίβανος πήρε μία σημαντική νίκη επί του Ιράν με 81-73, έχοντας εξαιρετική εμφάνιση και τους Αρακτζί και Χαϊντάρ να εντυπωσιάζουν.

Είχε σε τρελά κέφια τους Αρακτζί και Χαϊντάρ και έκαμψε την αντίσταση του Ιράν ο Λίβανος, επικρατώντας 81-73, πετυχαίνοντας τη δεύτερη του νίκη στο τουρνουά και κάνοντας το 2/2 στους αγώνες κατάταξης, μετά την επικράτηση επί της Ακτής Ελαφοντοστού.

Ο Αρακτζί σημείωσε 21 πόντους, έχω και 7 ασίστ, ενώ 20π. πρόσθεσε ο Αλί Χαϊντάρ. Από την άλλη πλευρά, ο Μοχαμάντ Αμίνι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, όντας και πρώτος σκόρερ του αγώνα, με 22 πόντους.

Οι Λιβανέζοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν 20-13 στο τέλος της πρώτης περιόδου, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου και δύο ομάδες είχαν πολύ καλή επιθετική παρουσία, ανέβασε ακόμη περισσότερο το προβάδισμα της, αφού πήγε στην ανάπαυλα με το υπέρ της 48-36.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, οι Ιρανοί δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να ανησυχήσουν τους αντιπάλους τους, με τον Λίβανο να παίρνει τη νίκη με 81-73.

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 36-48, 49-62, 73-81

Αναλυτικά στατιστικά του αγώνα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x