NBA

To ξεχωριστό επίτευγμα του Άντονι Ντέιβις (video)

Ο Άντονι Ντέιβις αποτελεί τον απόλυτο ηγέτη των Νιού Όρλεανς Πέλικανς και τα ξημερώματα το επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά με αντίπαλο τους Νιού Γιόρκ Νικς.

Οι Πέλικανς φιλοξένησαν τους Νικς στο «Smoothie King Center», με τον Άντονι Ντέιβις να δίνει συνέχεια στις εξαιρετικές του εμφανίσεις και να συνδιάζει την νίκη των γηπεδούχων με ένα ιδιαίτερο ατομικό επίτευγμα.

Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ / σέντερ χάρη στους 43 πόντους, τα 17 ριμπάουντ και τις 5 ασίστ που κατέγραψε στην στατιστική του τα ξημερώματα απέναντι στους Νικς, έφτασε τα πέντε διαδοχικά παιχνίδια που έχει κατά μέσο όρο +30 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Μέχρι στιγμής, η επίδοση του Ντέιβις κυμαίνεται κατά μέσο όρο στους 31.0 πόντους, 15.2 πόντους και 5.2 ριμπάουντ στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις που έχει δώσει το παρών με την φανέλα των Πέλικανς.

Με αυτόν τον τρόπο, ο «φρύδιας» γίνεται ο πρώτος αθλητής του ΝΒΑ, μετά τον Κάρλ Μαλόουν, ο οποίος έχει κατά μέσο όρο 30 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε χρονική διάρκεια πέντε αγώνων. Ο Μαλόουν είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο την χρονική περίοδο από 16 έως 24 Μαρτίου 1988.

Δείτε το βίντεο:







Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x