Γενικά

«Άκυρο» της Team USA στον Καρμέλο Άντονι!

Αρνητική ήταν η απάντηση που εισέπραξε ο Καρμέλο Άντονι, μετά από πρόταση του ίδιου για συμμετοχή του στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Μπορεί ο Καρμέλο Άντονι να αυτοπροτάθηκε για να ενισχύσει την εθνική ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ της Κίνας, όμως η απάντηση των ανθρώπων της ομοσπονδίας ήταν αρνητική.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ, ο οποίος μετρά 6 μετάλλια με την Team USA, περνάει μια άσχημη στιγμή στην καριέρα του αφού στα 35 του χρόνια δεν μπορεί να βρει συμβόλαιο σε καμία ομάδα του NBA, κάτι που όπως φαίνεται «μπλοκάρει» και την συμμετοχή του στην Κίνα.

Μάλιστα, ο υπεύθυνος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Tζέρι Κολάντζελο, σχολίασε στο Sports Illustrated την συγκεκριμένη υπόθεση:

«Αγαπώ τον Καρμέλο. Είχε τεράστια συνεισφορά τα προηγούμενα χρόνια, ήταν ένας πολύ καλός παίκτης σε διεθνές επίπεδο, όμως στη φάση που είμαστε, ενδεχόμενη προσθήκη του στην προετοιμασία ίσως να μας αποσπούσε την προσοχή. Κατανοώ τον λόγο που έκανε το συγκεκριμένο αίτημα. Προσπαθεί να κάνει restart αλλά νομίζω πως πρέπει να το κάνει στο ΝΒΑ».




Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x