Ελλάδα

Αλευρογιάννης: «Τους περιμένουμε όλους κοντά μας»

Άνοιγμα στον κόσμο του Πανιωνίου έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Σταύρος Αλευρογιάννης, μετά την ανακοίνωση που έκαναν σε βάρος του οι «Πάνθηρες».

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης στο περιθώριο παρουσίασης του Θανάση Σκουρτόπουλου ως νέου προπονητή του Πανιωνίου αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα, όπως το γηπεδικό, αλλά και την κόντρα του με τους οργανωμένους που χθες ανακοίνωσαν αποχή.

«Θα ήθελα να πω ότι βρισκόμαστε εδώ μετά από μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη άγχος, λάθη και απειρία, με τον Πανιώνιο να κάνει επτά νίκες και να παραμένει στην μεγάλη κατηγορία, όπως τού αξίζει. Είμαστε εδώ όλοι μαζί σε μια προσπάθεια, για να φέρουμε τον Πανιώνιο εκεί που αξίζει, κι έχουμε ως ηγέτη τον ομοσπονδιακό προπονητή, τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Φέρνει ένα βαρύ βιογραφικό κι είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να κάνει τον Πανιώνιο ξανά μεγάλο. Θέλω να τον καλωσορίσω και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του», τόνισε αρχικά.

Όσο για τα δικά του λάθη; «Όταν ανέλαβα τις τύχες τις ομάδες πέρυσι, δεν ήμουν από αυτούς που δήλωνα διοικητικός παράγοντας. Όλοι γνωρίζετε το επάγγελμά μου. Δεν υπάρχει κανείς που να παραγνωρίζει το πάθος και την ενέργεια που έδειξα για το καλό του Πανιωνίου. Όταν μιλάμε για λάθη και απειρίες, δεν υπάρχει υπεύθυνος που να μην κάνει λάθη. Όλοι ευχόμαστε να μην είναι κρίσιμα. Τα λάθη αυτά δεν ήταν αξεπέραστα. Η επιτυχία του Πανιωνίου στο τέλος έδειξε ότι είμαστε όλοι εδώ».

Σχετικά με την έδρα της ομάδας, είπε: «Γίνονται καθημερινές προσπάθειες. Δεν υπάρχουν πολλά γήπεδα όμως που να παίρνουν αδειοδότηση για την Α1. Ψάχνουμε την καλύτερη λύση. Έχουμε ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις. Είμαστε κοντά στην κατάλληλη λύση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νεότερα».

Για τις ενισχύσεις που χρειάζεται ο Πανιώνιος επισήμανε: «Είναι στην φιλοδοξία μας να βρούμε καλούς παίκτες και να βοηθήσουμε τον κόουτς. Ο Πανιώνιος πρέπει να ξαναμπεί στην παραγωγική διαδικασία. Από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία για τον Πανιώνιο. Οι Παίδες κατέκτησαν την 2η θέση στο Πανελλήνιο. Πρέπει ο Πανιώνιος να είναι και πάλι υγιής στέκεται στα δικά του πόδια και μπορεί να υποδεχθεί παιδιά που θέλουν να γίνουν μεγάλοι μπασκετμπολίστες».

Τέλος, για την ανακοίνωση των «Πανθήρων» είπε: «Σας είπα πως λάθη γίνονται από όλους και δεχόμαστε όλοι κριτική για αυτά που κάνουμε. Κι εμείς την δεχόμαστε, όταν αυτή είναι καλοπροαίρετη. Έχουμε βάλει πλάτη για την ομάδα, γιατί τη θέλουμε ενωμένη. Θα φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα κι έχουμε τον καλύτερο κόουτς που υπήρχε. Θέλουμε όλους να αγκαλιάσουν την ομάδα, όχι τα άτομα. Τους περιμένουμε όλους να έρθουν κοντά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x