Ευρώπη

Ανανεώνει με Αρμάνι ο Μίτσοβ

Έτοιμος να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Αρμάνι Μιλάνο είναι ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στον Τύπο της Ιταλίας.

Νέο συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο θα υπογράψει σύντομα ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο Σέρβος φόργουορντ αγωνίζεται από το 2017 στους πρωταθλητές Ιταλίας, με τους οποίους αναμένεται να επεκτείνει τη συνεργασία του για δύο ακόμη χρόνια.

«Ναι, είμαι έτοιμος να υπογράψω στην Αρμάνι. Θέλω να μείνω εδώ γιατί θέλω να κατακτήσω όσους περισσότερους τίτλους μπορώ, αλλά και να βοηθήσω την ομάδα να αφήσει το σημάδι της στην Ευρωλίγκα. Θέλω να βοηθήσω την Αρμάνι να φτάσει στην κορυφή», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος φόργουορντ στην ιστοσελίδα «sportando.com» και πρόσθεσε για τις διαφορές της Αρμάνι με την ΤΣΣΚΑ:

«Προφανώς είναι τα χρήματα και το μπάτζετ. Αλλά, η Αρμάνι τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να χτίσει ένα σύνολο που να διεκδικεί τρόπαια. Έχει από τις καλύτερες οργανώσεις σε επίπεδο Ευρωλίγκας και ένα φανταστικό προπονητικό. Κάποτε, η ΤΣΣΚΑ ήταν σαν ομάδα ΝΒΑ για την Ευρώπη, αλλά τώρα πολλές ομάδες την έχουν πλησιάσει σε αυτό. Η Αρμάνι δεν απέχει πολύ από αυτό το επίπεδο, καθώς είναι ήδη πολύ ψηλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x