Ευρώπη

Ανανεώνει με Ρεάλ ο Ρούντι!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την επέκταση της συνεργασίας τους, βρίσκεται ο Ρούντι Φερνάντεθ, σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας.

Στο τελικό στάδιο έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ρούντι Φερνάντεθ, για την επέκταση της συνεργασίας τους!

Σύμφωνα με τη «Marca», οι δύο πλευρές αναμένεται σύντομα να δώσουν τα χέρια για νέο συμβόλαιο, το οποίο θα κρατήσει τον έμπειρο φόργουορντ μέχρι το 2020.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει πριν από μερικούς μήνες, με το μοναδικό «αγκάθι» να ήταν το οικονομικό. Ο Ρούντι μέχρι φέτος αμείβεται με 3 εκατ. ευρώ ετησίως, ωστόσο φέρεται να έχει συμφωνήσει για μία… γενναία μείωση, ώστε να παραμείνει, όπου όπως αναφέρει το δημοσίευμα βάσει του νέου του συμβολαίου θα έχει λαμβάνειν κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, η οποία κρατά από το 2012, ενώ το 2011 ο Ισπανός φόργουορντ είχε φορέσει για λίγο τη φανέλα της «βασίλισσας», λόγω του lockout στο ΝΒΑ εκείνη τη χρονική περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x