Ευρώπη

Απίστευτο ξέσπασμα Στούντεμαϊρ κατά διαιτητών και αντιπάλων στο Ισραήλ (video)

Μετά την αποβολή του, με δύο τεχνικές ποινές, στον τελευταίο αγώνα της Χάποελ Ιερουσαλήμ, ο Αμάρε Στούντεμαϊρ ξεσπάθωσε κατά διαιτητών και αντιπάλων στο Ισραήλ.

Έξω φρενών ο Αμάρε Στούντεμαϊρ! Ο Αμερικανός πρώην ΝΒΑερ αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές από τον αγώνα της Χάποελ Ιερουσαλήμ με τη Χάποελ Εϊλάτ και ξεσπάθωσε κατά διαιτητών και αντιπάλων για τη συμπεριφορά τους απέναντί του.

«Είδα τη χειρότερη διαιτησία στην ιστορία του μπάσκετ. Θα πρέπει να δουν τον αγώνα για να διαπιστώσουν πόσο άσχημα τα πήγαν. Ωραίος τρόπος να ενθαρρύνεις κορυφαίους παίκτες να παίξουν στο Ισραήλ», έγραψε αρχικά στα social media, ένα μήνυμα που απέσυρε και αντικατέστησε λίγη ώρα μετά με ένα πιο ήπιων τόνων: «Από το πρώτο μου παιχνίδι εδώ οι αντίπαλοι μού δίνουν ύπουλα χτυπήματα, με αγκωνιές ή γονατιές. Δουλειά των διαιτητών είναι να εφαρμόζονται οι κανονισμοί, δεν είναι εύκολο αλλά οφείλουν να το κάνουν για να γίνεται καλύτερο το μπάσκετ εδώ στο Ισραήλ. Δεν θέλω να χτυπήσω παίζοντας αυτό το ωραίο παιχνίδι, που αγαπώ, και θέλω να αγωνίζομαι για την ομάδα, την πόλη και τους φιλάθλους που αγαπώ. Ας κάνουμε το Ισραήλ το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x