Ελλάδα

Αποφασίζει για το αν θα πάει για τον αντι-Τιλί ο Ολυμπιακός

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει για το αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του Κιμ Τιλί, ο οποίος εκτιμάται πως θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες.

Ακόμη καλά καλά δεν ξεκίνησε η σεζόν και στον Ολυμπιακό καλούνται να λύσουν την πρώτη δυνατή… σπαζοκεφαλιά. Οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν πολύ άτυχοι και φέτος, καθώς στην προθέρμανση του ματς με την Μπασκόνια, έχασαν με τραυματισμό τον Κιμ Τιλί, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες, αφού θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στον Ολυμπιακό προς το παρόν… ξεχνούν τον Γάλλο και βλέπουν το πότε θα είναι έτοιμος το 2018…

Και τώρα έρχεται το μεγάλο ερώτημα για τους Πειραιώτες. Θα κινηθούν ή όχι για την απόκτηση του αντικαταστάτη του Γάλλου φόργουορντ; Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν διαψεύδεται, αλλά ούτε και επιβεβαιώνεται από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Το σίγουρο είναι πως οι… κεραίες στο λιμάνι είναι ανοικτές, καθώς αυτό το διάστημα γίνονται και πολλά «κοψίματα» από τα ρόστερ των ομάδων του ΝΒΑ. Από την άλλη, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα αποκτηθεί παίκτης, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο τότε θα πρόκειται σίγουρα για μία εξαιρετική περίπτωση και όχι ένα… μπάλωμα.

Αγωνιστικά, το σίγουρο είναι πως θα αυξηθεί σημαντικά ο χρόνος του Δημήτρη Αγραβάνη στο παρκέ, ενώ δεν αποκλείεται να αξιοποιηθεί στο «4» και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη θέση. Κι αυτό γιατί, εκείνος που την «πληρώνει» περισσότερο με την απουσία του Κιμ Τιλί είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, που οπωσδήποτε θέλει καλή διαχείριση, λόγω του παρελθόντος που έχει με τους τραυματισμούς.

Όπως και να έχει, η «καυτή πατάτα» είναι στα χέρια του Γιάννη Σφαιρόπουλου και της διοίκησης. Προς το παρόν υπάρχουν μόνο σκέψεις για το αν θα κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» για την απόκτηση του Κιμ Τιλί, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί τόσο από τον χρόνο αποθεραπείας του Γάλλου φόργουορντ, αλλά και τις λύσεις που υπάρχουν στην αγορά. Υπομονή, λοιπόν, μερικές ημέρες...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x