Ελλάδα

Αποκαλυπτικός Κοντός στον ΣΠΟΡ FM για Μάντζαρη και επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό (audio)

Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού στον ΣΠΟΡ FM, Δημήτρης Κοντός σχολίασε το θρίλερ Μάντζαρη, τονίζοντας πως στο τριφύλλι θεωρούν ότι χρησιμοποιήθηκαν από τον παίκτη. Η παραμονή Τζέιμς και το φλερτ με Σλούκα.

Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες με σημείο αναφοράς τον Βαγγέλη Μάντζαρη σχολίασε ο Δημήτρης Κοντός.

Ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ανέφερε τη θέση του Εξάστερου για το θέμα –όπως «βγήκε» μέσα κι απ' τα ποσταρίσματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου- τονίζοντας πως στο τριφύλλι αισθάνονται ότι χρησιμοποιήθηκαν από την πλευρά του Έλληνα γκαρντ, προκειμένου στο τέλος να βγει όσο το δυνατόν πιο «ισχυρός».

Από ‘κει και πέρα, ο Δημήτρης Κοντός στάθηκε στην επόμενη μέρα του Εξάστερου και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν. «Οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται σοβαρά να κρατήσουν στην ομάδα τον Μάικ Τζέιμς, αν και ο παίκτης αναμένεται να ζητήσει περισσότερα χρήματα» είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για το «φλερτ» με Σλούκα, απάντησε: «Αν του Μάντζαρη ήταν δέκα φορές δύσκολη υπόθεση, του Σλούκα είναι είκοσι. Ο πρώτος και τελευταίος λόγος ανήκει στη Φενέρμπαχτσε. Δεν είναι εύκολο να έρθει Ελλάδα, είτε για Παναθηναϊκό, είτε για Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x