NBA

Αποθέωση για Κόμπι στο δημαρχείο του LA (video)

Ο Κόμπι Μπράιαντ εμφανίστηκε στο δημαρχείο του Λος Άντζελες, που αποφάσισε να μετατρέψει την 24η Αυγούστου σε μέρα προς τιμήν του για την προσφορά του στους Λέικερς. Δείτε τι είπε στην ομιλία του.

Το Λος Άντζελες αποφάσισε να τιμήσει τον Κόμπι Μπράιαντ δίνοντας το όνομά του στην 24η μέρα του Αυγούστου, από τα δύο νούμερα που φορούσε στην καριέρα του («24» και «8»).

«Όταν ήρθα στο Λος Άντζελες δεν περίμενα ότι αυτή η μέρα θα μπορούσε να ήταν ποτέ πιθανή. Ευχαριστώ την οικογένεια των Λέικερς και την οικογένεια Μπας. Το να αγωνιστώ 20 χρόνια με την ίδια ομάδα, αυτή που ονειρευόμουν να γίνω μέλος της όταν ήμουν παιδί, και να φοράω αυτή τη χρυσή και μωβ πανοπλία, ήταν ευλογία», δήλωσε ο θρύλος των λιμνανθρώπων που συνοδευόταν από την εγκυμονούσα σύζυγό του, Βανέσα, και τις δύο κόρες τους.

«Ευχαριστώ την όμορφη σύζυγό μου και τις δύο μου όμορφες κόρες. Για μένα δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στον κόσμο από σας τις τρεις, ενώ περιμένουμε και ένα ακόμη κοριτσάκι. Θα πρέπει εσείς οι αδερφές της να της εξηγήσετε γιατί υπάρχει αυτή η μέρα προς τιμήν μου, γιατί εκείνη δεν θα έχει ιδέα ότι ήμουν καλούτσικος στο μπάσκετ», πρόσθεσε ο Κόμπι που αποθεώθηκε από το κοινό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x