Ευρώπη

Αταμάν: «Βάσει του κανονισμού της λίγκας οι βρισιές στα γήπεδα είναι… δωρεάν»

Ορεξάτος ήταν ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη της Αναντολού Εφές επί της Φενέρμπαχτσε, με τον έμπειρο προπονητή να «βλέπει» την ομάδα του πρωταθλήτρια φέτος!

Σίγουρος ότι η Αναντολού Εφές θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν, μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και την ισοφάριση σε 1-1 τη σειρά των τελικών.

Στη συνέχεια, ο έμπειρος κόουτς τόνισε ότι αφού έλαβε τις απαραίτητες εγγυήσεις τότε θα πάει κανονικά στην έδρα της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ στο τέλος αποκάλυψε πως θα φορά συνεχώς τα ακουστικά, προκειμένου να μην ακούει τα υβριστικά συνθήματα.

«Η Φενέρ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια βγήκαμε πιο επιθετικοί και γυρίσαμε από το -16, ενώ τους σταματήσαμε με τη δυνατή μας άμυνα. Ελπίζω να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα και μέχρι στιγμής έχω λάβει από την κυβέρνηση τις κατάλληλες εγγυήσεις, οπότε θα πάω στην “Ulker Αrena”. Είμαστε η κορυφαία ομάδα της σεζόν. Κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ, τελειώσαμε πρώτοι την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και συμμετείχαμε στον τελικό της Ευρωλίγκας. Θα είμαστε πρωταθλητές. Να το ξέρουν αυτό οι φίλαθλοί μας», δήλωσε αρχικά ο Εργκίν Αταμάν.

Για την εμφάνισή του με ακουστικά πριν την έναρξη του ματς: «Σύμφωνα με τον κανονισμό της λίγκας, οι βρισιές στα γήπεδα είναι… δωρεάν. Γι’ αυτό, βγήκα στο παρκέ με ακουστικά, ακούγοντας μουσική, αφού δεν ήθελα να ακούω βρισιές. Ήταν ωραίο. Ποιος θέλει να ακούει να τον βρίζουν; Σίγουρα θα συνεχίσω να φοράω τα ακουστικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x