Ευρώπη

Αταμάν: «Σκεφτόμουν να ξεκουραστώ φέτος, αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ την Εφές»

Αν και δεν ήθελε να εργαστεί κάπου τη φετινή σεζόν, ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση από την Αναντολού Εφές, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Η αγάπη του για την Αναντολού Εφές, στην οποία ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, οδήγησε τον Εργκίν Αταμάν να αποδεχθεί την πρότασή της και να μην ξεκουραστεί τη φετινή σεζόν, όπως αρχικά σκόπευε να κάνει.

«Αυτή η σεζόν ήταν άτυχη και προβληματική για την Εφές. Με κάλεσαν και δέχθηκα. Είναι η ομάδα που ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα και γνωρίζω πολύ καλά τα πράγματα εδώ. Μου είπαν ότι με εμπιστεύονται και δέχθηκα, παρόλο που δεν ήθελα να εργαστώ αυτήν τη σεζόν, καθώς ήθελα να ξεκουραστώ. Η Εφές είναι ομάδα της Ευρωλίγκας και γνωστή στην Ευρώπη. Με είχαν ανάγκη και γι’ αυτό συμφώνησα», δήλωσε αρχικά ο Εργκίν Αταμάν στο «IHA» και πρόσθεσε:

«Αυτή την στιγμή, η κατάσταση στην Εφές είναι ασυνήθιστη και γι’ αυτό προχώρησαν στην αλλαγή προπονητή. Αλλά, όπως έχουμε δει όλα μπορούν να αλλάξουν στην Ευρωλίγκα. Πέρυσι, το βίωσα αυτό στη Γαλατασαράι, όπου κάναμε έναν πολύ κακό πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε στα playoffs».

Για το πρωτάθλημα: «Η Εφές είναι από τις ομάδες που κάθε χρόνο έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής, δεν έχει πολύ μεγάλες απώλειες στη διοργάνωση. Όντως έχουν γίνει κακές ήττες, αλλά και η Φενέρμπαχτσε έχει χάσει. Θα πρέπει να μπούμε πιο δυνατά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, γι’ αυτό κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x