Ευρώπη

Αθηναίου: «Υπάρχει πίκρα, αλλά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Έκκληση στον κόσμο του Άρη να βάλει στην… άκρη την πίκρα του και να μείνει δίπλα στην ομάδα, απηύθυνε ο Γιάννης Αθηναίου, ενόψει της αναμέτρησης με τη Νίμπουρκ.

Μονόδρομος είναι για τον Άρη η νίκη απέναντι στη Νίμπουρκ, σύμφωνα με τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος τόνισε πως ο κόσμος θα πρέπει να βάλει στην… άκρη την πίκρα του από τα άσχημα αποτελέσματα των «κίτρινων» και να συνεχίζει να τους στηρίζει.

«Κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι με την Κύμη και ηττηθήκαμε με μεγάλη διαφορά. Το θέμα είναι ότι η ζωή συνεχίζεται και εμείς πρέπει να κοιτάξουμε παρακάτω. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να είμαστε σε τροχιά πρόκρισης. Η Νίμπουρκ είναι καλή και δουλεμένη ομάδα, δεν είναι τυχαίες οι εκτός έδρας νίκες της. Εμείς θέλουμε να βγάλουμε το πλάνο των προπονητών μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αθηναίου.

Για τα έντονα σκαμπανεβάσματα της ομάδας: «Εξήγηση… είμαστε μια ομάδα με πολλά παιχνίδια, δύσκολα ταξίδια, δίχως τη δυνατότητα για προετοιμασία, παραδείγματος χάρη γυρίσαμε από την Πολωνία, κάναμε μία προπόνηση και μετά πήγαμε με λεωφορείο στη Χαλκίδα. Επίσης, τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν δύο αγώνες την εβδομάδα. Άνθρωποι είμαστε, πρέπει να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο».

Για το αν θα πρέπει ο ίδιος με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ως πιο έμπειροι, να βάλουν τη σφραγίδα τους στην αντίδραση της ομάδας: «Δεν υπάρχει το ποιος είναι πιο έμπειρος και ποιος όχι. Δεν είμαι μόνο εγώ και ο Βασιλόπουλος, αλλά και ο Σπύρος (σ.σ. Μούρτος), ο Τσαϊρέλης, οι Αμερικανοί».

Για το επιθετικό πρόβλημα: «Δεν είναι δική μου δουλειά να το αναλύσω. Υπάρχουν αρμόδιοι για να το εξηγήσουν, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κάθε φορά προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Δεν έχω απάντηση».

Για την αντίδραση του κόσμου στον αγώνα με την Κύμη: «Είναι πικραμένος, αλλά τον θέλουμε δίπλα μας. Κάθε φορά όλα τα παιδιά δίνουμε το 150% των δυνατοτήτων μας. Ξέρουμε ότι ο κόσμος του Άρη είναι τεράστια υπόθεση για τον σύλλογο, τον θέλουμε κοντά μας γιατί αυτό το παιχνίδι με τη Νίμπουρκ είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x