Γενικά

«Βασιλιάς» ο Γκάλης με το βραβείο του Hall Of Fame στα χέρια (pics)

Έτοιμος να μπει στο πάνθεον του μπάσκετ ο Νίκος Γκάλης. Λίγες ώρες πριν την εισαγωγή του «Γκάνγκστερ» στο Hall Of Fame, διέρρευσαν φωτογραφίες με το εντυπωσιακό σακάκι του και το βραβείο στα χέρια.

Σε μερικές ώρες ο δικός μας Νίκος Γκάλης θα ζήσει την ύψιστη τιμή. Θα μπει -έστω και με καθυστέρηση- στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ. Θα κάνει... παρέα σε τόσους και τόσους άλλους θρύλους του Hall Of Fame.

Ήδη, μάλιστα, διέρρευσαν φωτογραφίες του «Γκάνγκστερ», λίγο πριν την λαμπρή γιορτή. Και το λευκό σακάκι που φορά τόσο μεγαλοπρεπώς, εκπέμπει την λάμψη και την προσμονή του ίδιου για το μεγάλο γεγονός. Πόζαρε, δε, αγκαλιά και με το βραβείο που θα παραλάβει....

inner
inner

Ιδού και οι υπόλοιποι της... τάξης του φέτος

inner

Από χθες τα ξημερώματα, άλλωστε, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ είχε φροντίσει να εκφράσει τη χαρά και την ανυπομονησία του για την είσοδό του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. «Σας ευχαριστώ όλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την επιτροπή του Hall of Fame για την επιλογή μου. Νιώθω τεράστια τιμή για αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος που εκπροσωπώ την Ελλάδα ως διεθνής παίκτης, μολονότι γεννήθηκα στις ΗΠΑ. Έφυγα για την Ελλάδα και μένω εκεί τα τελευταία 38 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για την μικρή Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ» είπε ο μεγάλος -και περήφανος για την Ελλάδα- Νικ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Δείτε όσα είπε στο 25:50 του βίντεο


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x