Ελλάδα

Έγινε επαγγελματίας ο Καλαϊτζάκης στον Άρη

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη υπέγραψε την Πέμπτη ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στα γραφεία της ΚΑΕ.

Ο 18χρονος γκαρντ ενηλικιώθηκε την περασμένη Δευτέρα και αποφασίστηκε να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την πρώτη ομάδα του «αυτοκράτορα», έχοντας συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πράβετες το περασμένο καλοκαίρι, ενώ ντεμπούταρε κόντρα στην Κύμη στις 10 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΡΗ υπέγραψε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Ο νεαρός γκαρντ ενηλικιώθηκε στις 2/1/2017 και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Ο Καλαϊτζάκης, στέλεχος της εφηβικής ομάδας του ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια, το καλοκαίρι του 2016 πήρε μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας στο Πράβετς. Στις 10/12/2016, στον αγώνα με την Κύμη Seajets, έκανε το ντεμπούτο του στη STOIXIMAN.GR Basket League. Μάλιστα, στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης σημείωσε και τους πρώτους πόντους του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ΑΡΗ. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και σε ένα γήπεδο στο οποίο αγωνίστηκαν ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και άλλοι θρύλοι του μπάσκετ. Δεν είναι καιρός για πολλά λόγια. Με σκληρή δουλειά και προσήλωση θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συνεχώς και να καθιερωθώ στον ΑΡΗ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x