NBA

Εμπίντ: «Δεν είμαι ο εαυτός μου, με ενοχλεί ο τρόπος που με χρησιμοποιεί το τεχνικό επιτελείο»

Τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που χρησιμοποιείται τον τελευταίο καιρό από τον Μπρετ Μπράουν, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο σούπερ σταρ των Σίξερς, Τζόελ Εμπίντ.

Θέμα από το πουθενά για τους Φιλαδέλφεια 76ερς, καθώς ο Τζόελ Εμπίντ εμφανίστηκε απογοητευμένος με τον αγωνιστικό ρόλο που του ανατίθεται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο 24χρονος σεντερ και εκ των βασικών πρωταγωνιστών της εφετινής πορείας των Σίξερς σε τοποθέτησή του σε δημοσιογραφικό Μέσο έδειξε να μην απολαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται από την ομάδα στους τελευταίους αγώνες.

Για την ακρίβεια δήλωσε: «Δεν είμαι ο εαυτός μου τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω ότι οφείλεται κυρίως στον τρόπο με τον οποίο με χρησιμοποιεί η ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα, δηλαδή συχνά μακριά από το καλάθι, ως «stretch» πεντάρι, όπου σουτάρω μόλις με 29% από το τρίποντο. Στους τελευταίους αγώνες, ο τρόπος που με χρησιμοποιεί το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι κυρίως στην περιφέρεια… αυτό πραγματικά με ενοχλεί. Νιώθω εξαιρετικά σωματικά, ωστόσο δεν παίζω καλά τελευταία».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x