NBA

Ένας ακόμη πρώην σταρ του ΝΒΑ φαλίρισε

Επιδημία έχει γίνει η χρεωκοπία για τους σταρ του ΝΒΑ που έβγαλαν αρκετά χρήματα στην καριέρα τους. Τελευταίο παράδειγμα, ο Γκλεν Ράις.

Ένας ακόμη πρώην σταρ του ΝΒΑ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο λόγος για τον Γκλεν Ράις, που υπολογίζεται πως μόνο από συμβόλαια στη 15ετή καριέρα του κέρδισε περίπου 35 εκατ. δολάρια.

Ο 49χρονος πρώην άσος των Χιτ, Χόρνετς, Λέικερς, Νικς, Ρόκετς και Κλίπερς (1989-2004) κατάφερε μέσω δικαστικής απόφασης να καταβάλει λιγότερα χρήματα ως διατροφή στην άλλοτε σύντροφό του, Ρόμπιν Ντάνκαν, με την οποία απέκτησε εκτός γάμου μια κόρη. Αρχικά ο Ράις καλείτο να πληρώνει 1.500 δολάρια το μήνα, αλλά παρουσιάζοντας στο δικαστήριο αποδείξεις πως είναι σχεδόν… φαλιρισμένος, κατάφερε να περιοριστεί το ποσό στα 600 δολάρια, αρκεί να καταβάλει άμεσα το ποσό των 2.000 δολαρίων που ήδη χρωστά.

O Ράις που κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (με τους Λέικερς το 2000) κι έπαιξε σε τρία All Star Game, ολοκλήρωσε την καριέρα του έχοντας 18,3 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x