NBA

ΕΠΙΚΟΣ Κερ: Έβγαλε τράπουλα ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου! (video)

Μαθήματα… επικοινωνίας έκανε ο Στιβ Κερ, καθώς στη συνέντευξη Τύπου των Γουόριορς εμφάνισε μία τράπουλα, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του που ο δημοσιογράφος έγραφε στο Twitter και δεν τον κοιτούσε.

Άλλη μία πρωτοτυπία από τον Στιβ Κερ.

Ένας δημοσιογράφος ρώτησε για τον αντικαταστάτη του απόντα Κέβιν Ντουράντ στο παιχνίδι των Γουόριορς με τους Πέλικανς και αφού απάντησε πως αυτός θα είναι ο Τζόρνταν Μπελ, στη συνέχεια έβγαλε μία τράπουλα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του που ο ρεπόρτερ δεν τον κοιτούσε την ώρα της απάντησης, αλλά έγραψε στο Twitter την είδηση.

«Θα παίξω χαρτιά μέχρι να τελειώσεις το tweet σου την ώρα που απαντώ. Αυτό δεν είναι ανθρώπινη επικοινωνία. θα παίξω και εγώ με την τράπουλα, γιατί πλέον θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο με τους 280 χαρακτήρες στο Twitter», ήταν τα λόγια του προπονητή των Γουόριορς, ο οποίος επίσης παραδέχθηκε πως η χρησιμοποίηση του Ντουράντ στο ματς με τους Θάντερ ήταν λάθος:

«Είμαι σίγουρος ότι η λίγκα είναι χαρούμενη με εμάς, καθώς έπαιξε στο “σημαντικό” ματς… Αλλά, έγινε χειρότερα την επόμενη ημέρα, λόγω του τραυματισμού του, γι’ αυτό δεν θα έπρεπε να τον είχαμε χρησιμοποιήσει».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x