Γενικά

Επιστρέφει στα παρκέ ο Αϊζέια Όστιν! (video)

Αυτή είναι μια πραγματικά καλή είδηση. Ο Αϊζέια Όστιν που λίγο πριν γίνει ντραφτ υποχρεώθηκε να σταματήσει το μπάσκετ λόγω σοβαρής ασθένειας, πήρε το πράσινο φως για να επιστρέψει στη δράση.

Θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα πρόσπεκτ για το ΝΒΑ. Ήταν δεδομένο πως θα επιλεγόταν σε υψηλή θέση στο ντραφτ του 2014, ωστόσο λίγες εβδομάδες πριν από αυτό, διαγνώστηκε με σύνδρομο Μάρφαν, μια σπάνια ασθένεια που προσβάλλει την καρδιά και την αορτή και θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του η ενασχόλησή του με το μπάσκετ.

Ο Αϊζέια Τόμας υποχρεώθηκε να αποσυρθεί στα 21 του, αλλά τώρα-δύο χρόνια μετά-είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, οι γιατροί τού επέτρεψαν να αρχίσει να γυμνάζεται κανονικά και να παίζει μπάσκετ, καθώς τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεών του ήταν πολύ καλά.

«Ναι, είναι αλήθεια και είμαι ενθουσιασμένος. Ο Θεός με ευλόγησε να έχω μια δεύτερη ευκαιρία να κυνηγήσω το όνειρό μου. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και είμαι έτοιμος να μοιραστώ το ταξίδι μου με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο 23χρονος σέντερ (2,16μ.).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x