Eurobasket

Παπαγιάννης: «Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, δεν βοήθησα την ομάδα αρκετά απόψε»

Την αυτοκριτική του για την εμφάνισή του στη δύσκολη και οριακή εκτός έδρας νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Ολλανδίας έκανε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Παρά τις σημαντικές απουσίες και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στο ματς, η Εθνική μας ομάδα λύγισε στο φινάλε την Ολλανδία με σκορ 74-72 στη Χάγη χάρη στα... όργια του Βασίλη Τολιόπουλου, κάνοντας το «2 στα 2» στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» απόψε, Γιώργος Παπαγιάννης, έκανε την αυτοκριτική του για την εμφάνιση που παρουσίασε ο ίδιος, τονίζοντας - προς τιμήν του - πως δεν βοήθησε όσο θα ήθελε και ο ίδιος το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη!

Ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε ολοκλήρωσε το ματς με 6 πόντους (3/5δ.), 4 ριμπάουντ, 2 μπλοκ, αλλά και 3 λάθη σε σχεδόν 24 λεπτά συμμετοχής.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη:


«Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι ως αρχηγός και είμαι περήφανος για τη νίκη. Κανένα παιχνίδι δεν είναι δεδομένο πως θα κερδίσεις. Η Ολλανδία έπαιξε πολύ επιθετικά, δεν αρχίσαμε καλά, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλοί, αλλά στη συνέχεια αντιδράσαμε και πήραμε μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια των παραθύρων. Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, δεν βοήθησα την ομάδα αρκετά. Έχοντας τόσα χρόνια στην Εθνική ξέρω πως θα πρέπει να έχω καλύτερη παρουσία και να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει πιο εύκολα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x