Euroleague

Αταμάν: «Χωρίς χειριστές δεν μπορείς να παίξεις κανονικό μπάσκετ»

Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στις απουσίες και τη λειψή περιφέρεια του Παναθηναϊκού AKTOR μετά την ήττα από τη Μακάμπι, την οποία χαρακτήρισε δίκαιη.

Ο «λειψός» Παναθηναϊκός AKTOR έδωσε μεγάλη μάχη στο Βελιγράδι με κορυφαίο τον Καλαϊτζάκη, ωστόσο ξέμεινε από λύσεις στο φινάλε και τελικά ηττήθηκε από τη Μακάμπι με σκορ 90-75, χάνοντας την ισοβαθμία.

Μετά το ματς, ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε στις απουσίες των «πρασίνων» (Σλούκας, Βιλντόσα, Μπαλτσερόφσκι, Μαντζούκας και αργότερα Ναν), τονίζοντας πως δεν μπορείς να παίξεις κανονικό μπάσκετ χωρίς πλέι μέικερ.

Η Μακάμπι άξιζε τη νίκη γιατί είναι αδύνατο να παίζεις μπάσκετ χωρίς πόιντ γκαρντς μόνο με τον Τζέριαν Γκραντ που έπαιξε και με φάουλ στην τελευταία περίοδο. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε με αλλαγές στην άμυνα αλλά δεν το κάναμε επιτυχημένα στο τέλος. Δεν παίξαμε καλά αλλά είναι λογικό, χωρίς χειριστές δεν μπορείς να παίξεις κανονικό μπάσκετ. Αλλά έτσι είναι η Ευρωλίγκα, δεν μπορείς να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι. Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα και ελπίζω οι Σλούκας και Βιλντόσα να γυρίσουν γρήγορα γιατί είναι πολύ δύσκολο χωρίς πόιντ γκαρτνς, ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ όσον αφορά τους τραυματίες δεν έδωσε απαντήσεις, λέγοντας «θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x