Euroleague

Τα ρεκόρ καριέρας του τρομερού Καλαϊτζάκη που δεν έφτασαν στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έκανε ρεκόρ καριέρας σε πολλές κατηγορίες στη Μακάμπι, όντας ο MVP του Παναθηναϊκού AKTOR στην ήττα του στο Βελιγράδι.

Ο «λειψός» Παναθηναϊκός AKTOR έδωσε μεγάλη μάχη στο Βελιγράδι, ωστόσο ξέμεινε από λύσεις στο φινάλε και τελικά ηττήθηκε από τη Μακάμπι με σκορ 90-75, χάνοντας την ισοβαθμία.

Αν υπάρχει κάτι που κέρδισαν οι «πράσινοι» από αυτό το παιχνίδι, ήταν η εμφάνιση του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ έκανε το καλύτερό ματς στην καριέρα του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχοντας 17 πόντους (όλους στο δεύτερο ημίχρονο) με 3/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/2 βολές και 14 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Μάλιστα, στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου πέτυχε φοβερό buzzer beater τρίποντο.

Φυσικά, οι 17 πόντοι ήταν ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο, καθώς υπερδιπλασίασε την προηγούμενη κορυφαία επίδοσή του, αυτή των 8 πόντων κόντρα στη Βαλένθια την περασμένη σεζόν (13/12/2022). Μάλιστα, ατομικό ρεκόρ έκανε και σε βαθμούς αξιολόγησης (14), εύστοχα δίποντα (3) αλλά και εύστοχα τρίποντα (3).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x