Euroleague

«Πύργος» ο Μιλουτίνοφ: Έκανε ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ, πήρε 40 βαθμούς στο ranking!

O Nίκολα Μιλουτίνοφ έκανε απίστευτη εμφάνιση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όντας κυρίαρχος στις δύο ρακέτες με 20 πόντους, 20 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας) και 40 βαθμούς στο ranking!

Ένας κυρίαρχος Ολυμπιακός από την αρχή μέχρι το τέλος συνέτριψε 89-72 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, κάνοντας το 2/2 απέναντί της και ανεβαίνοντας το 12-10.

Kορυφαίος της αναμέτρησης αυτής ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έκανε όχι μόνο την καλύτερή του φετινή εμφάνιση, αλλά και μία από τις καλύτερες της καριέρας του. Ο Σέρβος σέντερ ήταν ανίκητος και στις δύο ρακέτες, κάνοντας μάλιστα ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ, καθώς μάζεψε 20 (!), ξεπερνώντας τα 19 που είχε κατεβάσει με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2020.

Η επίδοση αυτή στα «σκουπίδια» θα έφτανε από μόνη της, όμως ο «Μίλου» κατόρθωσε να τη συνδυάσει με 20 πόντους, έχοντας 8/13 δίποντα και 4/5 βολές. Προσθέστε σε αυτά άλλη 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα, και όλα μαζί βγάζουν... σούμα 40 βαθμών στο σύστημα αξιολόγησης, επίδοση που πιθανώς θα του χαρίσει και το MVP της αγωνιστικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 40 στο ranking δεν είναι η καλύτερη επίδοση που έχει πιάσει ο Μιλουτίνοφ στην Ευρωλίγκα, αφού είχε 41 σε μία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό AKTORτις 4 Ιανουαρίου 2019.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x